Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

2012 MTV EMA: Η Heidi Klum θα παρουσιάσει την 19η ετήσια απονομή των βραβείων!


2012 MTV EMA: Η Heidi Klum θα παρουσιάσει την 19η ετήσια απονομή των βραβείων!

Το ΜΤV ανακοίνωσε  ότι η Heidi Klum, ένα από τα πιο διάσημα supermodels του κόσμου, θα παρουσιάσει τα «2012 MTV EMA».
Η πολυτάλαντη και με πολλά προσόντα καλλιτέχνης και επιχειρηματίας, της οποίας οι διακρίσεις ποικίλουν από guru της μόδας σε executive producer ενός επιτυχημένου reality franchise, θα αναλάβει την παρουσίαση της 19ης ετήσιας απονομής που θα διεξαχθεί στο ιστορικό Festhalle της Φρανκφούρτης. Τα 2012 MTV EMA θα διεξαχθούν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 21:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλα τα κανάλια του MTV σε όλο τον κόσμο. Χορηγός των «2012 MTV EMA» είναι η Replay.

«Είναι μεγάλη τιμή να παρουσιάσω τα 2012 MTV EMA κατά την επιστροφή τους στην πατρίδα μου τη Γερμανία.» δήλωσε η Klum που κατάγεται από το Bergisch Gladbach, μόνο δύο ώρες έξω από τη Φρανκφούρτη. «Τα MTV EMA είναι μια από τις μεγαλύτερες βραδιές στη μουσική, τη μόδα και την κουλτούρα παγκοσμίως και είμαι ενθουσιασμένη που θα παίξω σημαντικό ρόλο σε ένα μοναδικό show με κοινό σε όλο τον κόσμο. Θα είναι μια εκρηκτική βραδιά!»

«Η Heidi είναι μια από τις πιο πετυχημένες και αναγνωρίσιμες multimedia stars στον πλανήτη», δήλωσε ο Bruce Gillmer, Executive Vice President of Talent and Music Programming/Events, Viacom International Media Networks. «Είναι ξεκάθαρα η καλύτερη επιλογή στο τιμόνι των 2012 MTV EMA στην Φρανκφούρτη και ανυπομονούμε να αναδείξουμε το απίθανο ταλέντο της σε συνδυασμό με την ακραία, δυναμική ενέργεια των EMA. Είναι βέβαιο ότι θα είναι μια αξέχαστη βραδιά.»

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι Rihanna και Taylor Swift επικρατούν στη λίστα με τις υποψηφιότητες των «2012 MTV EMA» με 6 και 5 υποψηφιότητες αντίστοιχα, με τους Justin Bieber και Katy Perry να ακολουθούν πολύ κοντά με 4 υποψηφιότητες ο καθένας. Οι Lady Gaga, Carly Rae Jepsen, fun., Lana Del Rey, Nicki Minaj, Jay Z και Kanye West έχουν λάβει από 3 EMA υποψηφιότητες, ενώ οι Green Day, Gotye, Pitbull, Rita Ora, Flo Rida, Muse, Arctic Monkeys, Jack White και One Direction ακολουθούν με 2 υποψηφιότητες. Το MTV θα ανακοινώσει τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν ζωντανά στα ΕΜΑ και τους παρουσιαστές κατά τις επόμενες μέρες.

Σχετικά με τη Heidi Klum

Η Heidi Klum είναι μεγάλο αστέρι στο χώρο της μόδας και της ψυχαγωγίας. Αφού έχει καθιερωθεί ως top model, με μεγάλη επιρροή σε πελάτες όπως η «Victoria’s Secret» και με εμφανίσεις σε εξώφυλλα κατεξοχήν περιοδικών διαμόρφωσης pop κουλτούρας όπως το Sports Illustrated - Swimsuit Issue, η καριέρα της Klum έχει πάρει πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις. Είναι η παρουσιάστρια και η executive producer στο 8 φορές υποψήφιο για βραβείο Emmy «Project Runway». Ακόμη η Klum παρουσιάζει το «Next Top Model» της Γερμανίας, το οποίο έχει καταφέρει να αποτελέσει τεράστια επιτυχία στη χώρα εδώ και 7 χρόνια. Έχει γράψει ένα lifestyle βιβλίο, το «Body of Knowledge: 8 Rules of Model Behavior» και έχει κυκλοφορήσει ένα βιβλίο, το «Rankin’s Heidilicious» με κάποιες από τις πιο αγαπημένες φωτογραφίες από τον ταλαντούχο φωτογράφο Rankin.

Τα υπόλοιπα αμέτρητα εγχειρήματά της περιλαμβάνουν δύο συλλογές με σειρές μητρότητας τις «A Pea In the Pod» και «Motherhood Maternity», μια σειρά κοσμημάτων για την «QVC» με όνομα «Wildlife by Heidi Klum», μια σειρά αθλητικών ρούχων και μια συλλογή sneaker για τη New Balance, μια συλλογή υφασμάτων, λευκών ειδών για την «Babies “R” Us» με όνομα «Truly Scrumptious by Heidi Klum» και καμπάνιες για την «Diet Coke», «Ann Taylor», «Dannon» και «Clear Scalp & Hair Beauty Therapy». Η Klum επίσης είναι Artistic Advisor στην «ASTOR Cosmetics» και αποτελεί το πρόσωπο του Taft-Schwartzkopf εδώ και 5 χρόνια. Ακόμη, έχει λανσάρει το «Heidi Klum on AOL», ένα κανάλι για γυναίκες που μπορούν να βρουν πληροφορίες για ό,τι τους ενδιαφέρει. Περιστρέφεται γύρω από τη Heidi και τους ειδικούς σε θέματα lifestyle που δημιουργούν ένα πλαίσιο ιδεών και συμβουλών σε θέματα μόδας, ομορφιάς, οικογένειας, τεχνών, κατασκευών και τρόπου ζωής.

Η Klum έχει φιγουράρει σε όλα τα κορυφαία περιοδικά μόδας, ομορφιάς και lifestyle όπως: Vogue, Elle, Marie Claire, Harper’s Bazaar, InStyle, Good Housekeeping, ID, W, Cosmopolitan, Glamour, Mademoiselle, Allure, Lucky, Self, Town & Country, Redbook, Better Homes & Gardens, Esquire, Forbes, Arena, GQ, British GQ (για το οποίο ήταν “Γυναίκα της Χρονιάς” 2 συνεχόμενες χρονιές), στην Αγγλική, Γαλλική και Γερμανική Vogue, το Γερμανικό Elle, Self, Fitness, Dutch, New Woman και Grazia.

Σχετικά με τα 2012 MTV EMA

Τα «2012 MTV EMA» θα μεταδοθούν σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο του MTV που αριθμεί περισσότερα από 60 τηλεοπτικά κανάλια και έχει πρόσβαση σε περισσότερους από 600 εκατομμύρια τηλεοπτικούς δέκτες, μέσα και από συνεργαζόμενα τηλεοπτικά δίκτυα. Επιπλέον, το σύνολο του προγραμματισμού και περιεχομένου θα φτάσει σε όλη την online κοινότητα μέσα από τα περισσότερα από 200 digital MTV media που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Οι Bruce Gillmer και Richard Godfrey είναι Executive Producers των «2012 MTV EMA».

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το MTV προσκαλεί τους fans για να αποφανθούν ποιος καλλιτέχνης αξίζει το βραβείο Biggest Fans. Όσο περισσότερο ασχολούνται οι fans με το EMA περιεχόμενο που υπάρχει στις ψηφιακές πλατφόρμες του MTV μέχρι το show, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης το βραβείο Biggest Fans στις 11 Νοεμβρίου. Ακόμη, φέτος επιστρέφει η κατηγορία Worldwide Act, που γιορτάζει την ποικιλία και το εύρος της μουσικής που προσφέρει το MTV με την προβολή απίθανων καλλιτεχνών από όλα τα μέρη του κόσμου. Επίσης, οι fans συμμετέχουν στο διαγωνισμό MegaFan στις ΕΜΑ πλατφόρμες του MTV και μπορούν να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ταξίδι στα 2012 MTV EMA στη Φρανκφούρτη. Οι fans ψηφίζουν στις EMA κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων και των Best New, Best Live και άλλων, μέσα από το www.mtvema.com στο διαδίκτυο ή μέσα από το http://m.mtvema.com στα κινητά τηλέφωνα. Η ψηφοφορία στις κατηγορίες των EMA είναι ανοιχτές τώρα μέχρι την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012.

Τα «2011 MTV EMA» διεξήχθησαν στο Belfast της Βόρειας Ιρλανδίας και ήταν το show με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση που έγινε ποτέ, με πάνω από 39 εκατομμύρια τηλεθεατές να έχουν συντονιστεί στα κανάλια του MTV και του VIVA σε όλο τον κόσμο. Η 18η απονομή σημείωσε διπλή αύξηση στα ψηφιακά μέσα στο 12-34 και απήλαυσε 29% αύξηση σε μοναδικούς επισκέπτες στο website των EMA την ημέρα του show. Τα «2011 MTV EMA» σημείωσαν ακόμη και το εντυπωσιακό σύνολο των 158 εκατομμυρίων ψήφων παγκοσμίως, μια τεράστια αύξηση της τάξης του +236% από χρονιά σε χρονιά.

Για όλα τα MTV EMA νέα και ανακοινώσεις, επισκεφτείτε EMA on Facebook @mtvema ή κατεβάστε την MTV EMA app δωρεάν από το iTunes store. Για MTV EMA υλικό για τον τύπο παρακαλώ επισκεφτείτε press.mtvema.com ή @VIMN_PR

H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΤΑ «2012 MTV EUROPE MUSIC AWARDS»
ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ THN ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΣΤΙΣ 21:00 ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΤV!

Σχετικά με το MTV:
Το MTV είναι το κορυφαίο youth entertainment brand στον κόσμο. Με παγκόσμια κάλυψη σε πάνω από μισό δισεκατομμύρια τηλεοπτικούς δέκτες, το MTV είναι το πολιτιστικό σπίτι της γενιάς των «millennials», fans της μουσικής και των καλλιτεχνών, καθώς και ένα πολύ πρωτοπόρο brand στη δημιουργία καινοτόμων νεανικών προγραμμάτων. Το MTV αντανακλά και δημιουργεί pop κουλτούρα με το βραβευμένο του περιεχόμενο, το οποίο είναι χτισμένο γύρω από τη ρεαλιστική απεικόνιση ιστοριών, τη μουσική ανακάλυψη και τον ακτιβισμό μέσα από την τηλεόραση, το διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία. Τα συνεργαζόμενα δίκτυα MTV2 και mtvU διανέμουν και αυτά απαράμιλλο περιεχόμενο προσαρμοσμένο σε νεαρούς άντρες, fans της μουσικής και φοιτητές, ενώ ο διαδικτυακός κόμβος MTV.com είναι ο κατεξοχήν προορισμός για μουσική, νέα και pop κουλτούρα. Το MTV ανήκει στην Viacom Inc. Έναν από τους ηγέτες στη δημιουργία προγράμματος και περιεχομένου σε όλες τις πλατφόρμες των σύγχρονων media.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο site http://www.mtvpress.com


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: