Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

VMA 2012: This is the moment! Η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής από το Los Angeles μόνο @ MTV!

VMA 2012: This is the moment! Η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής από το Los Angeles μόνο @ MTV!

Τα 2012 MTV Video Music Awards είναι γεγονός και το MTV σε βάζει στο κλίμα με ένα μαραθώνιο αφιέρωμα στους φετινούς υποψηφίους, αλλά και σε όσα συνέβησαν τα τελευταία 4 χρόνια στα πιο ανατρεπτικά μουσικά βραβεία!

Με αφορμή τη φετινή προβολή των VMAs, την Παρασκευή 7/9 στις 20:00, το MTV Greece κάνει μία αναδρομή στις καλύτερες στιγμές των πάντα ξεχωριστών MTV Video Music Awards, από το 2008 μέχρι σήμερα! Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στις 14:00 και στις 21:00 και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 12:00 και στις 20:00, οι παρουσιαστές του MTV, Τόμας Πρωτόπαππας και Τζένη Θεωνά θα παρουσιάσουν εκπομπές αφιερωμένες στα VMAs για να μας θυμίσουν όλα όσα συνέβησαν στις προηγούμενες απονομές, αλλά και να μας ενημερώσουν για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τους φετινούς υποψήφιους. Ποια γυναίκα καλλιτέχνης έχει κερδίσει 11 VMAs βραβεία; Ποιος άντρας καλλιτέχνης είναι ξανά υποψήφιος μετά από 8 χρόνια; Ποιοι διεκδικούν το βραβείο Video of the Year; Και φυσικά τα πιο τρελά στιγμιότυπα και οι πιο hot εμφανίσεις των VMAs σε μια αναδρομή γεμάτη αξέχαστα highlights!
Παρασκήνια, ευτράπελα, gossip και όλα όσα κάνουν τα VMAs τα πιο ξεχωριστά βραβεία μουσικής, θα περάσουν μπροστά από την οθόνη του MTV και θα μας δώσουν μια γεύση για το τι να περιμένουμε φέτος!

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ MTV VIDEO MUSIC AWARDS MARATHON WEEKEND!
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ MTV!

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: