Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Τα sms της Rihanna στον Robert Pattinson


Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του στέλνει συνεχώς σέξι, αστεία μηνύματα. Βρήκε τον αριθμό του από έναν κοινό τους φίλο και από τότε τον φλερτάρει συνεχώς μέσω έξυπνων μικρών μηνυμάτων «για να του φτιάξει το κέφι» σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna καθώς φαίνεται έβρισκε πάντα τον Pattinson ελκυστικό όμως δεν τον είχε ποτέ προσεγγίσει όσο ήταν με την πρώην αγαπημένη του Kristen Stewart. Τα νέα του χωρισμού του φαίνεται ότι θύμισαν στην τραγουδίστρια την συμπάθεια της για τον διάσημο ηθοποιό.

 Στην αρχή εκείνος νόμισε πως κάποιος του έκανε πλάκα σύντομα όμως πείστηκε πως τα μηνύματα προέρχονταν από την ίδια την Rihanna. Ϊσως ο Pattinson θα πρέπει να ακολουθήσει την συμβουλή των φίλων του και να αρχίσει να χαίρεται και πάλι την ζωή του. 
Πάντως εκείνος δεν φάνηκε να έχει χάσει το χιούμορ του σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση όπου δήλωσε «άστεγος» μετά την αποχώρηση από το κοινό τους σπίτι με την Stewart. «Κοιμάμαι στον δρόμο δίπλα από αυτούς τους τεράστιους σκουπιδοτενεκέδες» είπε γελώντας.
 Από την άλλη η Rihanna σε μια πρόσφατη συγκινητική συνέντευξη της στην Oprah δήλωσε πως αν και single ακόμη αγαπά τον Chris Brown από τον οποίο χώρισε το 2009.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: