Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ήρωας: Ο Σάιμον Κάουελ σώζει ζωές


Εννέα άνθρωποι σώθηκαν από τη σωτήρια παρέμαβαση του Κάουελ

Μία άλλη, τελείως διαφορετική εικόνα του γενικά "πολλά βαρύ" και σκληρού κριτή του X Factor έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Και ξαφνιάζει ευχάριστα.


Εννέα άνθρωποι σώθηκαν ανοιχτά του Σεν Τροπέ από τη σωτήρια επέμβαση του Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell), όπως αποκάλυψε σήμερα η πρώην σύντροφός του, Σινίτα (Sinitta).
Ο 52χρονος μεγιστάνας έκανε διακοπές με το σκάφος του στη γαλλική ακτή όταν έλαβε από τον ασύρματο ένα μήνυμα SOS από άλλο σκάφος που βρισκόταν σε κίνδυνο.
Η πρώην σύντροφος του Σάιμον Κάουελ, Σινίτα, είναι εκείνη που αποκάλυψε την ηρωική επέμβασή του που έσωσε τη ζωή εννέα ανθρώπων.
Η πρώην σύντροφος του Σάιμον Κάουελ, Σινίτα, είναι εκείνη που αποκάλυψε την ηρωική επέμβασή του που έσωσε τη ζωή εννέα ανθρώπων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "The Daily Star" πρόκειται για το σκάφος "Slipstream" το οποίο είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου και βρισκόταν σχετικά κοντά στο σημείο όπου βρισκόταν ο Κάουελ και η παρέα του.
"Αμέσως μόλις άκουσε το SOS ο Σάιμον έδωσε οδηγίες στον καπετάνιο του να αλλάξει κατεύθυνση και να βάλουν πλώρη για το σημείο από όπου εξέπεμπε το σήμα", μετέφερε η Σινίτα στο Twitter περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό τη διάσωση, αφού βρισκόταν και η ίδια μαζί με τον Κάουελ εκείνες τις μέρες.
Μόλις έφτασαν στο πλοιάριο το οποίο προφανώς είχε τρυπήσει σε κάποιο σημείο και έβαζε επικίνδυνα νερά, ο Κάουελ κατέβηκε ο ίδιος με τη μικρή βαρκούλα για να προσεγγίσει το "Slipstream" από όπουφρόντισε να αποχωρήσουν ασφαλείς και οι εννέα επιβάτες του, οι οποίοι είναι σίγουρο ότι θα ευγνωμονούν τον σωτήρα Κάουελ σε όλη τους τη ζωή.
Να μια άλλη πτυχή ενός φαινομενικά πολύ σκληρού και άγριου άντρα.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: