Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Σέριλ Κόουλ: Αυτή που θέλουν οι γυναίκες!

Σέριλ Κόουλ: Αυτή που θέλουν οι γυναίκες!

Η 28χρονη τραγουδίστρια αποτελεί τη μεγάλη φαντασίωση των... γυναικών και πουλάει σαν τρελή.

Ποιος νοιάζεται αν δε μπορεί να τραγουδήσει ζωντανά;

Η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) έχει κάθε λόγο να γιορτάζει. Ό πρώτος λόγος είναι το πρόσφατο δημοψήφισμα σε 2.000 straight γυναίκες με αφορμή την κυκλοφορία του DVD της λεσβιακής σειράς στο οποίο βγήκε η πρώτη θηλυκή ύπαρξη που θέλουν να φιλήσουν, αφήνοντας τις Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), Ριάνα (Rihanna), Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) και Τζένιφερ Άντιστον (Jennifer Aniston) να συμπληρώνουν την πεντάδα.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως κατέχει το σινγκλ που πούλησε τα περισσότερα αντίτυπα σε πολύ λίγο διάστημα, μόλις μία βδομάδα από την ημέρα που κυκλοφόρησε . Το χιτ της Call my name του παραγωγού Κάλβιν Χάρις (Calvin Harris), είδε να φεύγουν 152.000 αντίτυπα από τα ράφια και ανέβηκε στην πρώτη θέση του Uk Single chart. Κάπως έτσι ξεπέρασε τον frontman των Take That, Γκάρι Μπράρλοου (Gary Barlow) ο οποίος είχε πουλήσει την προηγούμενη βδομάδα 142.000 κόπιες τους Sing, anthem της τιμητικής συναυλίας Jubilee με δεύτερο συνθέτη του τον Άντριου Λόιντ Βέμπερ (Andrew Lloyd Webber).

Όσον αφορά το τραγούδι της Κόουλ, είναι το τρίτο σόλο κομμάτι της που φτάνει στο νούμερο ένα μετά τα Fight for this love και Promise this και μάλλον δεν χρειάζεται ν' ασχοληθεί πια με τα αρνητικά σχόλια σχετικά με live φωνητικές της ικανότητες όπως λέγαμε σ' εκείνο το κείμενο. Kαι ο Χάρις έχει λύσει όλα τα οικονομικά του προβλήματα μετά τις τόσες επιτυχίες του ν ανεβαίνουν στα charts.

Σέριλ Κόουλ: Αυτή που θέλουν οι γυναίκες!



Σέριλ Κόουλ: Ξέρω ότι δεν είμαι η Μαράια!


Σέριλ Κόουλ: Δεν τραγουδάω playback!

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: