Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ο Tom Cruise απειλεί με μηνύσεις



Ο Tom Cruise δεν σηκώνει πολλά πολλά. Απειλεί με μηνύσεις όλους τους δημοσιογράφους που γράφουν ανυπόστατες φήμες γι' αυτόν και την οικογένεια του.


Ο 49χρονος ηθοποιός έχει μηνύσει πολλάκις στο παρελθόν διάφορους που κυκλοφορούσαν υπαινιγμούς για το γάμο του με τη Nicole Kidman ή ακόμα και για την σεξουαλικότητά του. Ωστόσο, αυτό δε στάθηκε εμπόδιο για κάποια περιοδικά που εξακολουθούν να κυκλοφορούν εικασίες για τη ζωή του με την τρίτη σύζυγό του, Katie Holmes, και την εξάχρονη κόρη τους, Suri.

Ο Cruise, από ότι λέει, κάνει λίγο “τα στραβά μάτια” σε όλα αυτά που διαδίδονται ψευδώς, μήπως αυτό κάνει τους δημοσιογράφους να βαρεθούν και σταματήσουν να ασχολούνται μαζί του, γιατί και μηνύσεις να γίνουν η ζημιά που θα έχει υποστεί δεν διορθώνεται.

Ο ίδιος δηλώνει για όλα αυτά: “Ξέρουν ότι αν χρειαστεί θα προχωρήσω και στις μηνύσεις. Ξεκινάς με ένα γράμμα που τους ζητάς να απολογηθούν δεδομένου ότι γνωρίζουν ότι τίποτε δεν αληθεύει. Αλλά μερικοί ξεπερνούν τα όρια και πρέπει να έρθουν σε επαφή με τον δικηγόρο μου. Όταν το θέμα αφορά παιδιά πρέπει να τους υποδείξεις ποια είναι τα όρια”.

Και συνεχίζει αναφέροντας ότι και με το να τα αρνείσαι όλα δεν κερδίζεις κάτι: “Υπάρχει ένα σημείο που απλά μετά το αφήνεις. Πρέπει να τους δείξω ότι εγώ ζω όπως θέλω και αυτό πρέπει να το καταλάβουν. Διαβάζω τις φήμες, τις ακούω αλλά η ζωή δεν αξίζει αν συνεχώς πρέπει να αποδεικνύεις κάποια πράγματα σε όλους”.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: