Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Σωστή διατροφή και στην παραλία!


Σωστή διατροφή και στην παραλία!

Προγραμματισμός για να μην ανέβει η ζυγαριά…


Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε όταν ετοιμάζουμε διακοπές για την διατροφή μας είναι να προγραμματίσουμε. Φροντίστε πριν ξεκινήσετε για την παραλία να πάρετε ένα καλό πρωινό, με τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, που θα σας χορτάσουν και θα σας κρατήσουν μέχρι το επόμενο γεύμα σας.

Τι σημαίνει καλό πρωινό; Γάλα χαμηλών λιπαρών με δημητριακά ολικής αλέσεως και ένα φρούτο εποχής ή φρυγανιές ολικής με μαρμελάδα φρούτων είναι δύο πολύ καλές επιλογές. Αποφύγετε τρόφιμα λιπαρά ή τηγανητά όπως τυρόπιτες, κρουασάν και τηγανητά αυγά θα οποία θα σας προσδώσουν πολλές θερμίδες.

Προτεινόμενα σνακ για την παραλία
*Προτιμήστε στη παραλία να καταναλώσετε φρέσκα φρούτα εποχής. Πάρτε μια πλούσια φρουτοσαλάτα και συνδυάστε τα διατροφικά οφέλη των φρούτων με τη δροσιά που σας παρέχουν.
*Καταναλώσετε ένα δροσιστικό γιαούρτι το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με λίγους ανάλατους ξηρούς καρπούς και μέλι.
*Επιλέξτε ένα σάντουιτς με μαύρο ψωμί τυρί χαμηλό σε λιπαρά, γαλοπούλα και φρέσκα λαχανικά. Αποφύγετε τη μαγιονέζα και σάλτσες που έχουν βάση αυτή, καθώς είναι ιδιαίτερα πλούσιες σε θερμίδες και λιπαρά.
*Διαλέξτε μπάρες δημητριακών, σε διάφορες γεύσεις, οι οποίες θα σας δώσουν πληθώρα θρεπτικών συστατικών και θα σας κρατήσουν για να μην πεινάτε.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: