Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η γυμνή Κιμ Καρντάσιαν προκαλεί online πανικό


Η γυμνή Κιμ Καρντάσιαν προκαλεί online πανικό

Είναι μια σταρ που δημιουργήθηκε από το τίποτα, από ένα σεξ βίντεο που "διέρρευσε" (με ή χωρίς εισαγωγικά) στο διαδίκτυο.


Από τότε η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) έγινε διάσημη, απέκτησε πλούτο και έκανε μια καριέρα που δεν φανταζόταν ποτέ.

Η ίδια δεν είναι αχάριστη, καταλαβαίνει τη δύναμη του ίντερνετ και παραδέχεται σε συνεντεύξεις της ότι με τη δύναμη του μέσου κατάφερε να γίνει διάσημη και να βγάλει πολλά λεφτά.

Έτσι για άλλη μια φορά φαίνεται να χρησιμοποίηση τη γνωστή μέθοδο της "διαρροής" για να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της από την κουζίνα όπου φτιάχνει αυγά ολόγυμνη.

Η φωτογραφία έχει δημοσιευτεί σε κάθε blog και site καθώς είναι άκρως προκλητική όμως η Kim Kardashian αρνείται ότι είναι η ίδια στη φωτογραφία.

Η μέθοδος της "διαρροής" ισχύει για όλους τους "διάσημους" που την ακολουθούν πιστά.

Αρχικά στέλνουν οι ίδιοι τη φωτογραφία σε ένα μέσο, μετά αρνούνται ότι είναι οι ίδιοι ή λένε ότι η φωτογραφία διέρρευσε και στη συνέχεια τελικά παραδέχονται ότι είναι δική τους.

Στην περίπτωση της Kim Kardashian δεν θα υπήρχε λόγος να αρνηθεί ότι είναι η ίδια καθώς δεν διακατέχεται από μεγάλες αναστολές.

Μια γυναίκα που έχει βγάλει ένα προκλητικό πορνό βίντεο, σίγουρα δεν θα κόλλαγε σε μια ημίγυμνη φωτογραφία.

Όμως η συζήτηση "είναι, δεν είναι", βολεύει πολύ αυτή την περίοδο την Kim Kardashian που έκλεισε συμβόλαιο 40 εκατομμυρίων δολαρίων με το κανάλι E! για διάφορα ψυχαγωγικά show.

Και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία αυτή η φωτογραφία για την Kim να ανεβάσει κι άλλο το κασέ της καθώς σύμφωνα με το TMZ τα 40 εκατομμύρια είναι μόνο για τα show που παρουσιάζει ήδη και όχι για καινούργια. Γιατί έτσι γίνονται business στο Hollywood...


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: