Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Καινούργιου: Τη φτύνεις και κολλάει


Καινούργιου: Τη φτύνεις και κολλάει

Η Κατερίνα Καινούργιου πήγε στην Ελένη σήμερα κι εκτός από το τελείως καλοκαιρινό ντύσιμό της, για να δούμε τι μοιράστηκε μαζί μας γιατί σε κάποια μας έκανε να αναρωτιόμαστε εάν ακούγαμε καλά ή χάσαμε κάτι.

Η Ελένη την υποδέχθηκε στο πλατό ως το "όμορφο κορίτσι με το πλατύ χαμόγελο που δε θυμίζει αυτό που έχουν συνήθως οι ωραίες λίγο ξινίλα, λίγο σνομπισμό" και την Κατερίνα την έπιασαν αμέσως οι μετριοφροσύνες της.

Κι όχι δεν περιορίστηκε εκεί. Γιατί λίγο αργότερα κι ενώ μίλαγαν για άντρες, η Κατερίνα ομολόγησε ότι "κάτι κάνω λάθος με τους άντρες, 100% δε γίνεται να με αφήνουν όλοι". Της το λένε κι οι φίλες της, της το λέει κι η Ελένη.

Και πώς λοιπόν μπορεί να τη ρίξει κάποιος; Τι πρέπει να κάνει για να την εντυπωσιάσει; Να τη φτύσει. Ναι, όπως το διάβασες. "Όταν με γράφει ο άλλος κι αδιαφορεί, εγώ κολλάω περισσότερο". Έτσι είπε η Κατερίνα μας κι αμέσως βρήκαμε το κοινό στοιχείο της με τα γραμματόσημα.

"Τα λάθη τα κάνεις ασταμάτητα" απεφάνθη η Ελένη. "Αυτά δεν τα κάνει 26χρονη, αλλά 12χρονο παιδί" συμπλήρωσε. Ε, βάλε ένα χεράκι, βρε Ελενίτσα μου, αφού το διέγνωσες το πρόβλημα. Είναι το πρώτο βήμα για να το λύσουμε.

Θέλει και το κορίτσι να κάνει οικογένεια. Πώς θα το πετύχει; Πάντως, ξεκαθάρισε ότι για να γίνει αυτό, θέλει να είναι τρελά ερωτευμένη με τον υποψήφιο και να της το βγάλει το συναίσθημα, ενώ της βγάζουμε το καπέλο που είπε "Έτσι είμαι, τι να κάνουμε".

Τώρα όσον αφορά τα επαγγελματικά, καλοπερνάνε στο "Δέστε τους" απ' ότι καταλάβαμε και το πείραγμα πάει σύννεφο. "Εσένα σε πειράζουν πολύ" της είπε η Ελένη και μάθαμε ότι από τα καμαρίνια ξεκινάει το πείραγμα και δεν περιορίζεται μόνο στον αέρα της εκπομπής.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: