Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: “ Βλέπουμε την εκπομπή σαν παιχνίδι ”



Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, την οποία γνωρίσαμε ως Μαρίνα από την παλαιά σειρά του ΑΝΤ1 “Λίτσα.com” και ως Κατερίνα " στο σίριαλ του Mega "Η γενιά των 592 ευρώ", μιλά για τη συμμετοχή της στο νέο σατιρικό σόου του Mega “Κάψε το σενάριο”…


H μοναδική γυναίκα της ομάδας του ''Κάψε το σενάριο'', σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό TV Zapping, αναφέρει για το σόου : "Την ιδέα για το "Κάψε το σενάριο" μου την είχε εκθέσει ο Λάμπρος Φισφής. Μου φάνηκε ενδιαφέρον και πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα. Συμμετείχα κανονικότατα στην διαδικασία του casting γιατί με ενδιέφερε αρχικά να δω αν μπορώ να το κάνω.

Έχω παίξει μπροστά σε κοινό στο θέατρο αλλά εκεί ο ρόλος του είναι παθητικός. Στον κωμικό αυτοσχεδιασμό το κοινό έχει ενεργό ρόλο, σε καθοδηγεί με τις ιδέες του. Στην αρχή όταν το παρουσιάζαμε στον κόσμο είχα πολύ άγχος.

Τώρα το έχω ξεπεράσει. Έχουμε σχεδιάσει πολλές ενότητες και παιχνίδια και συνεχώς τις ανανεώνουμε. Βλέπουμε την εκπομπή σαν παιχνίδι. Ζούμε ένα όμορφο πάρτι και αυτό θέλουμε να βγαίνει και στον κόσμο. Δεν σκέφτομαι να ακολουθήσω το stand up comedy»




Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: “ Βλέπουμε την εκπομπή σαν παιχνίδι ”

Πηγη


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ



Bookmark and Share



ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/




SHARE THIS

0 σχόλια: