Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η CHLOE ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ


Το αγαπημένο Eau de Parfum Chloé κυκλοφορεί σε φρέσκια, ανοιξιάτικη έκδοση.


Το νέο L' Eau de Chloé είναι το νέο μέλος της αρωματικής οικογένειας του οίκου και φέρνει στην καρδιά του χειμώνα λίγο χρώμα και λίγη ανοιξιάτικη διάθεση στη ζωή μας. Πώς ένιωσα όταν δοκίμασα το νέο L' Eau de Chloé;
Ε, λοιπόν, αισθάνθηκα σαν να ήμουν ξαφνικά στην εξοχή, μια μέρα ηλιόλουστη και ζεστή και περπατούσα ανάμεσα σε ανθισμένα τριαντάφυλλα και δέντρα εσπεριδοειδών. Στην πραγματικότητα βρισκόμουν στο γραφείο και έξω έπεφτε χιονόνερο.

Η δύναμη όμως του νέου αρώματος του οίκου Chloé είναι τέτοια που σου μεταδίδει την ανοιξιάτικη του σύνθεση, τη φρεσκάδα και τη δροσιά των συστατικών του: αιθέριο τριαντάφυλλο, σπινθηροβόλο κίτρο και σοφιστικέ πατσουλί. Το μπουκάλι του είναι στην ίδια λιτή και κομψή λογική με τον χαρακτηριστικό φιόγκο σε πράσινο χρώμα αυτή τη φορά ενώ στη διαφήμιση πρωταγωνιστεί η νεαρή γαλλίδα ηθοποιός- μοντέλο Camille Rowe-Pourcheresse. Μην περιμένεις να φτιάξει ο καιρός για να το δοκιμάσεις, αναζήτησέ το τώρα στα καταστήματα καλλυντικών. Θα σου φτιάξει τη διάθεση τώρα που το χρειάζεσαι περισσότερο.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: