Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ποιος Έλληνας βρίσκεται πίσω από το φόρεμα της Rachel Zoe;


Ποιος Έλληνας βρίσκεται πίσω από το φόρεμα της Rachel Zoe;
Η πιο διάσημη στυλίστρια του Hollywood, Rachel Zoe, έχει τον δικό της στυλίστα! Τουλάχιστον για τη βραδιά Los Angeles Gay and Lesbian Center’s first Visionary Award, όπου παρευρέθη με τη στενή της συνεργάτιδα Anne Hathaway,
εμπιστεύτηκε την επιμέλεια της εμφάνισής της στον πολύ καλό της φίλο, τον Ελληνικής καταγωγής Christos Garkinos. Ο Christos Garkinos και ο Cameron Silver είναι ιδρυτές της boutique Dacades, με vintage ρούχα, που είναι από τα αγαπημένα spots της Zoe.

«Ήμουν στο σπίτι της Rachel πριν λίγες ημέρες και μου είπε πως δεν είχε τι να φορέσει» είπε ο Christos Garkinos. Έτσι της πρότεινε αυτό το βελούδινο φόρεμα, ένα σχέδιο του Gianni Versace από τη δεκαετία του '90. «Η Rachel γύρισε το φόρεμα ανάποδα ώστε να είναι τα κουμπιά από μπροστά, όχι πίσω... Αυτό είναι για σένα Rachel!”, είπε.
Όσο για το φόρεμα της Hathaway, είναι μία μαύρη τουαλέτα haute couture Christian Dior που την επέλεξε την τελευταία στιγμή. «Δεν είχα ιδέα ποιο θα διάλεγε αλλά όταν εμφανίστηκε έδειχνε τόσο υπέροχη! Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, είναι να βλέπεις πώς τα vintage κομμάτια τελικά μπορούν να είναι τόσο επίκαιρα» πρόσθεσε ο Garkinos.
Πηγη

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: