Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Μεθυσμένη τηγανιά μοσχαράκι


Μεθυσμένη τηγανιά μοσχαράκι
Μαλακές μπουκιές κρέατος που λιώνουν στο στόμα


Υλικά για 2-4 άτομα

αλάτι, πιπέρι
ρίγανη
1 1/2 λεμόνι ,το χυμό του
λιγότερο από μισή κούπας ελαιόλαδο
1 κιλό τηγανιά μοσχαρίσια
λευκό κρασί

Εκτέλεση

Ρίχνουμε το λάδι μας στη κατσαρόλα να ζεσταθεί πολύ καλά και ρίχνουμε μέσα το κρέας και το σοτάρουμε καλά και να αλλάξει χρώμα.

Προσθέτουμε λευκό κρασί τόσο όσο να μισοσκεπάζει το κρέας μας. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε το φαγητό μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και να μείνει μόνο με το λάδι δηλαδή για περίπου 25 λεπτά και 10 λεπτά σε χύτρα. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.

Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το χυμό του λεμονιού. Το φαγητό μας είναι έτοιμο!

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: