Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Μυστικά για υγιή και λαμπερά μαλλιά


O hairstylist του Pantene Pro-V, και αγαπημένος των σταρ, Χρήστος Καλλανιώτης, μιλάει στη Stylista

Ένα από τα θέματα που απασχολούν όλες μας είναι ποιος είναι ο σωστός τρόπος να φροντίζουμε τα μαλλιά μας, ώστε να τα διατηρούμε λαμπερά και υγιή (ειδικά αν τα ταλαιπωρούμε με styling και τεχνικές εργασίες).
Οπότε, όταν μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε με έναν από τους κορυφαίους ειδικούς στην Ελλάδα, τονΧρήστο Καλλανιώτη, ως hairstylist του Pantene Pro-V, δεν μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε τα πάντα σχετικά. Ιδού τι μας απάντησε:

Σχετικά με τη φροντίδα των μαλλιών, ο Χρήστος συμβουλεύει: «Για να περιποιηθώ τα μαλλιά μιας γυναίκας πρέπει πρώτα να καταλάβω ποιος είναι ο τύπος των μαλλιών της. Αυτό το κάνω συνήθως μέσα από 4 βασικά βήματα προστασίας. Καταρχάς ξεκινάω με τον καθαρισμό προτείνοντάς της  το κατάλληλο σαμπουάν, συνεχίζω με την ενυδάτωση με το ιδανικό κοντίσιονερ και ολοκληρώνω με την περιποίηση μέσα από προϊόντα εντατικής περιποίησης καθώς και με εξειδικευμένα προϊόντα για την προστασία πριν από το styling».

Τα 5 Tips του Χρήστου Καλλανιώτη:
Τα βαμμένα μαλλιά θέλουν ειδική φροντίδα και styling με τη χρήση των εξειδικευμένων προϊόντων.
- Εάν έχεις λεπτά και αδύναμα μαλλιά χρειάζεσαι ένα καλό σαμπουάν  και στη συνέχεια ένα ελαφρύ conditioner, όπως είναι τα leave in conditioners, τα οποία διευκολύνουν το styling αφήνοντας τα μαλλιά λαμπερά και υγιή.
-Για τα κανονικά μαλλιά πολύ σημαντική είναι η ενυδάτωσή τους, η οποία πρέπει να καθορίζεται ανάλογα με το επιθυμητό στιλ που θέλεις να δώσεις στα μαλλιά.
Ο ορός για την ψαλίδα απλώνεται πάντα μετά το κονσίονερ στις άκρες για έξτρα υγεία και ζωντάνια στα μαλλιά σου.
- Θυμίσου ότι τα μαλλιά είναι ένας ζωντανός οργανισμός και κάθε τύπος χρειάζεται το δικό του τρόπο περιποίησης και προστασίας.

Stylista says:
Στο portfolio του συγκαταλέγονται ονόματα όπως οι: Έλενα Παπαρίζου, Δούκισσα Νομικού και Άννα Βίσση, με την οποία μάλιστα συνεργάζεται πλέον και σε μόνιμη βάση. Ο Χρήστος Καλλανιώτης, ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό team του Pantene Pro-V, τελείωσε την ακαδημία Tony & Guy του Λονδίνου και στη συνέχεια, εργάστηκε ως hairstylist σε ένα από τα πιο δημοφιλή κομμωτήρια της Αθήνας. Σήμερα μετρά 20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στο χώρο, έχει συνεργαστεί με ελληνικούς τίτλους περιοδικών όπως: Μarie Claire, Madame Figaro, L’ Officiel, Bazaar,Vogue, Cosmopolitan, ΒΗΜΑdonna, Γυναίκα κ.λπ.,και έχει συμμετάσχει σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες ελληνικών και διεθνών προϊόντων, ενώ συχνά μοιράζει το χρόνο του σε παραγωγές μεταξύ Αθήνας, Λονδίνου και Μιλάνου.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: