Πασπαλίζετε με πάπρικα, γαρνίρετε με φετούλες από καρότο και σερβίρετε!
Ξύνετε τα καρότα και τα τρίβετε σε χοντρό τρίφτη. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα, ρίχνετε μέσα τα τρίμματα του καρότου, αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και τηγανίζετε για λίγα λεπτά. Λιώνετε τις σκελίδες του σκόρδου και ανακατεύετε με το γιαούρτι.
Χτυπάτε για λίγα λεπτά με πιρούνι, αδειάζετε το γιαούρτι στα καρότα και ανακατεύετε καλά. Μεταφέρετε σε πιατέλα.
Υλικά
Για 4-6 άτομα
½ κιλό καρότα θρυμματισμένα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
250 γραμμάρια γιαούρτι
2 σκελίδες σκόρδο
Αλατοπίπερο
Πάπρικα
Πηγη
0 σχόλια: