Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ώρα να βγάλεις το φωτόσπαθό σου

Οι οπαδοί του Star Wars κάνουν χώρο στο σαλόνι τους για το πεδίο της μάχης. Γιατί απ' ότι φαίνεται, απέκτησαν το επόμενο παιχνίδι τους.



Μέχρι τώρα, το να παίζεις μπροστά σε ένα Xbox 360 Kinect ήταν διασκεδαστικό. Πήδαγες και κάρφωνες εικονικά μια μπάλα για να πετύχεις τον πόντο. Έριχνες μπουνιές και κλωτσιές για να ρίξεις κάτω τον αντίπαλο. Κράταγες ένα εικονικό τιμόνι με τα χέρια και το έστριβες για να πάρεις την κλειστή στροφή. Τώρα όμως, με την κυκλοφορία του Kinect Star Wars, έχεις την ευκαιρία να απλώσεις τα χέρια σου για να πιάσεις ένα φωτόσπαθο. Και ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει αυτό.
Οκ, αν είσαι μεγάλος φαν, θα έχεις ήδη στολή Jedi, θα έχεις το δικό σου φωτόσπαθο, θα ξέρεις απέξω και ανακατωτά όλες τις ατάκες που έχουν ειπωθεί στις ταινίες και πολύ πιθανότατα να έχεις αναπαραστήσει και κάποιες από τις σκηνές με τους φίλους σου. Εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Στέκεσαι μπροστά στην τηλεόρασή σου, έχεις απέναντί σου τον Darth Vader και κουνάς τα χέρια σου ακριβώς όπως θα έκανες αν κρατούσες ένα πραγματικό φωτόσπαθο.
 
Και θα μου πεις ότι αυτό είναι που περίμενες από οποιοδήποτε παιχνίδι που αφορά το Star Wars. Τη δυνατότητα δηλαδή να κραδαίνεις ένα φωτόσπαθο και να το χειρίζεσαι για να μπεις στη μάχη. Αλλά εδώ οι δυνατότητες είναι πολύ πιο μεγάλες και ενδιαφέρουσες. Κινείς οχήματα, κλωτσάς, πηδάς, επιταχύνεις, αποφεύγεις και μπαίνεις κανονικά στο κλίμα της επικής παραγωγής, που κάποτε απλά θαύμαζες στην οθόνη του κινηματογράφου, χάρη στο full body game play. Και όλα αυτά από την άνεση του σαλονιού σου.
Το παιχνίδι του Star Wars είναι από τις κυκλοφορίες που αναμένονται περισσότερο από πολλά άλλα το 2012. Και αυτό φαίνεται από την προπώληση παιχνιδιών, από τα μηνύματα στα διάφορα forum αλλά και από την αγωνία τόσο στην Comic-Con όσο και στην CES για το Gameplay του παιχνιδιού. Για το πώς θα μπορούσαν τα motion detectors του Kinect να εναρμονιστούν με τα σκηνικό που έχουν στο μυαλό τους όλοι για το Star Wars. Αν τα κατάφεραν οι τύποι εκεί στη Microsoft; Δες και μόνος σου ότι όχι μόνο τα κατάφεραν αλλά δημιούργησαν ένα ιδανικό σκηνικό μάχης.
 
Σίγουρα είναι πολλοί εκείνοι που θα βάζουν κανονικά στολή Star Wars πριν παίξουν το παιχνίδι. Αλλά οι περισσότεροι είναι βέβαιο ότι θα παίζουν με τη φόρμα τους και ένα χαλαρό t-shirt, αν όχι με το μπουρνούζι. Όπως δηλαδή τόλμησε να εμφανιστεί μπροστά στον Darth Vader ο κωμικός Κρις Πρατ. Για να τον γειώσει λίγο με τις ατάκες του, σε μια ιδιόμορφη αναπαράσταση μιας σκηνής από το Star Wars Episode IV: A new Hope. Και η αλήθεια είναι ότι ο Πρατ έβαλε για τα καλά στη θέση του τον Vader.
 
Το ακόμα πιο θετικό είναι ότι δεν μιλάμε για ένα solo παιχνίδι. Μπορείς να το μοιραστείς και με την παρέα σου μιας και ανά πάσα στιγμή μπορείς να αποκτήσεις έναν Jedi σύμμαχο ο οποίος θα παλεύει στο πλευρό σου. Μπες και μόνος σου στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού και δες διάφορα ακόμα βίντεο με στιγμιότυπα του gameplay, που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις αν θα βαλεις το παιχνίδι στον gaming προϋπολογισμό του 2012.
Το πότε τώρα θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι είναι ένα ζήτημα. Οι εκτιμήσεις λένε ότι θα έρθει προς τα τέλη του 2012. Μην εκπλαγείς όμως αν το δεις να εμφανίζεται νωρίτερα στην αγορά. Μέχρι να κυκλοφορήσει, θα πρέπει να αρκεστείς στα διάφορα trailer που κυκλοφορούν όπως και στις εκτιμήσεις των ανά τον κόσμο “ειδικών”. Όπως αυτή από το περίπτερο του Star Wars στην έκθεση Comic-Con.

May the force be with you
Λέμε τώρα


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: