Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

O Ashton Kutcher στην Αθήνα


Πού διασκέδασε το βράδυ της Πέμπτης;
Μετά την Ιταλία, όπου πέρασε τα Χριστούγεννα, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά βρέθηκε στην Αθήνα ο Ashton Kutcher. Το βράδυ της Πέμπτης, συγκεκριμένα, ο 33χρονος ηθοποιός διασκέδασε στο club restaurant Villa Mercedes, όπου έπαιξε μουσική η Ναταλία Γερμανού.

Εκείνη, μάλιστα έδωσε μέσω του Twitter της την πληροφορία για τον διάσημο σταρ του Hollywood. "Μια απλή καθημερινή βραδιά στο villa mercedes με τον Ashton Kutcher στο μισό μέτρο. Φωτό δεν έχει. 5 μπράβοι μας αγριοκοιτάνε», ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Πολλές απορίες μαζεμένες για τον Kutcher. Μακρύ καρέ μαλλί, χύμα ντύσιμο, μεγάλη παρέα, πολύ ποτό, πολύ τσιγάρο, 2 κούκλες στην παρέα, σοβαρός αρκετά, ευγενικός αρκετά, διασκέδαζε, δεν καμάκωνε, ψιλοχόρευε χαλαρός και ήξερε όλα τα ξένα τραγούδια απ' έξω. Ρεπορτάζ όβερ!».

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού απαντώντας σε μήνυμα ενός follower της, αποκάλυψε: «Μας σύστησε η Ελληνοαμερικανίδα φίλη του, ανταλλάξαμε χειραψία, nice to meet you, γεια σας!». Στη συνέχεια, ο Ashton συνέχισε τη διασκέδασή του στο Posidonio, όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος.


Πηγή:stylista.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: