Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

JLo: "ψοφάει" να παντρευτεί το χορευτή


Μπορεί η σχέση τους να μετρά λίγους μήνες, όμως οι φήμες θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) έτοιμη να ντυθεί νυφούλα ξανά.
Σύμφωνα με το περιοδικό ''Star'', η 42χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε τα γαμήλια σχέδιά της στον χορευτή της καρδιάς της Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Λόπεζ περιμένει να μπει και η τελευταία υπογραφή στο διαζύγιό της με τον Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) – ο χωρισμός τους μας έπεσε σαν κεραμύδα τον περασμένο Ιούλιο- για να παντρευτεί για τέταρτη φορά! Ο 24χρονος Κάσπερ υποτίθεται πως άκουσε από την ίδια τη Jlo ότι θέλει να τον παντρευτεί μόλις γίνει ελεύθερη και με τη βούλα.

 Οι προθέσεις της Λόπεζ έχουν ανησυχήσει την οικογένεια και το στενό της περιβάλλον (ειδικά την μητέρα της Γκουανταλούπε) που πιστεύει πως η κόρη της δεν συμπεριφέρεται σωστά: ''Η μητέρα της Τζένιφερ πιστεύει πως η κόρη της έχει χάσει το μυαλό της. Η μητέρα της επιπλήττει την λατίνα σταρ για τα δώρα που κάνει στον χορευτή ενώ και η μικρότερη αδερφή της Λίντα (Lynda) την παρακαλούν να ξανασκεφτεί το δεσμό με τον Κάσπερ για χάρη των διδύμων παιδιών της, Μαξ και Έμε'', τονίζει άτομο του περιβάλλοντός της 42χρονης σταρ.




Όμως και ο πρώην σύζυγος της Λόπεζ, έγινε έξαλλος με το πόσο κοντά η Τζένιφερ έχει επιτρέψει στον εραστή της να φτάσει στα παιδιά τους. Ο Μαρκ έχει στενή επαφή με την μητέρα της Τζένιφερ και βγήκε από τα ρούχα του όταν εκείνη τον ενημέρωσε για τα γαμήλια σχέδια της πρώην συζύγου του. Συγκεκριμένα φαίνεται πως είπε ότι η Λόπεζ γελοιοποιείται με τέτοια καμώματα. Άτομο του περιβάλλοντος του Άντονι τόνισε πως ο τραγουδιστής απείλησε την πρώην σύζυγό του πως σε περίπτωση που σκεφτεί να ξαναπαντρευτεί με το νεαρό χορευτή, θα διεκδικήσει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών τους. Από τη μεριά της η Jlο επιθυμεί να διαψεύσει τους καλοθελητές που επικρίνουν τη σχέση με τον κατά 18 χρόνια νεότερο χορευτή και λέει παντού πως ο Κάσπερ είναι ο πρώτος άντρας που την καταλαβαίνει πραγματικά και είναι ιδιαίτερα καλός απέναντι στα παιδιά της. Πηγή:womenonly.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: