Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Στο πρόσωπό της βλέπει την Diana


Τραγούδι αφιερωμένο στην πριγκίπισσα Diana κυκλοφορεί η Lady Gaga αποκαλύπτοντας ότι θεωρεί πως θα πεθάνει με τον ίδιο τρόπο...


Η 25χρονη σουπερστάρ βλέπει τον εαυτό της ως την «pop εκδοχή» της Diana, η οποία σκοτώθηκε σε ηλικία 36 ετών σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι το 1997. Σύμφωνα με πηγή, όπως αποκαλύπτει η Sun, η Gaga «έχει κόλλημα με την Diana και βλέπει τον εαυτό της ως την ενσάρκωση της αδικοχαμένης πριγκίπισσας στον 21ο αιώνα.

Γνωρίζει ότι είναι αναγνωρίσιμη σε ολόκληρο τον πλανήτη όπως ακριβώς η πριγκίπισσα και οι φωτογράφοι και οι θαυμαστές της την καταδιώκουν φανατικά παντού και πάντα. Η Gaga είχε εφιάλτες ότι θα πεθάνει περίπου με τον ίδιο τρόπο και φοβάται ότι η διασημότητα θα τη σκοτώσει είτε σε μία καταδίωξη από παπαράτσι είτε από τα χέρια τρελών φανατικών θαυμαστών»

Η Lady Gaga είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι είναι παθιασμένη με το φιλανθρωπικό έργο και την αίσθηση της μόδας της Diana, της οποίας η γκαρνταρόμπα έγινε πηγή έμπνευσης για την popstar. Ακόμη και το σινγκλ της το 2009 «Paparazzi» ήταν εμπνευσμένο από τον θάνατο της αείμνηστης πριγκίπισσας για το οποίο είχε τονίσει: «Η Diana ήταν το σύμβολο του μάρτυρα της διασημότητας. Πέθανε εξαιτίας αυτής».

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: