Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Όλοι θέλουν ένα iPad!



Είναι εύχρηστο, high tech και αγαπημένο gadget ανδρών, γυναικών και, σύμφωνα με νέα έρευνα και παιδιών. Διαβάστε γιατί όλοι θέλουν ένα iPad και ποιοι τελικά το αγοράζουν!

Την πρώτη θέση στη λίστα με τα πιο επιθυμητά ηλεκτρονικά δώρα καταλαμβάνει το iPad, τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Nielsen, που πραγματοποιήθηκε στην αμερικανική αγορά.


Συγκεκριμένα τέσσερα στα δέκα παιδιά, ηλικίας από 6 έως 12 ετών, δηλαδή ποσοστό 44%, απάντησε ότι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε κάποιος να τους κάνει είναι η ταμπλέτα της Apple, αφήνοντας με διαφορά πίσω φορητές παιχνιδομηχανές, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κονσόλες και smartphones, με εξαίρεση βέβαια το iPhone, το οποίο έχει την τρίτη θέση στην ίδια λίστα με ποσοστό 27%, οριακά δηλαδή πίσω από το iPod Touch που έχει κερδίσει το 30% της προτίμησης των μικρών καταναλωτών.



Στις υπόλοιπες ηλικίες το iPad εξακολουθεί να έχει την πρώτη θέση, αλλά με χαμηλότερο ποσοστό που φτάνει το 24%.
 
Ποιοι το αγοράζουν
Ο πιθανότερος αγοραστής ενός iPad, σύμφωνα με δημογραφική ανάλυση του καταναλωτικού κοινού που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία BlueKai, είναι άνδρας, με κατοικίδιο και λάτρης της τεχνολογίας και των video games. Οι περισσότερες πωλήσεις γίνονται στις ηλικίες από 25 έως 36 ετών και οι λιγότερες σε άτομα πάνω από 56 ετών.



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: