Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ε. Παπαβασιλείου: «Καμία παρεξήγηση με τη Γερμανού»



Η Έλενα Παπαβασιλείου παρακολούθησε χθες τη θεατρική παράσταση «Κατσαρίδα», όπου τη συνάντησε η κάμερα του «Πρωινό Μου» και μίλησε για τη φημολογούμενη κόντρα της με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και το κλίμα που επικρατεί πίσω από τις κάμερες της εκπομπής του Alpha.


H ίδια φάνηκε απροετοίμαστη όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει που αποτελεί το νέο sex symbol: «Τι να πω δεν ξέρω. Δεν νιώθω πάντως έτσι» απάντησε.

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν να είναι δυσαρεστημένη με τη συμμετοχή της στην εκπομπή της οποίας ηγείται η Ναταλία Γερμανού, η ίδια για μία ακόμη φορά, τις διέψευσε: «Και να μου το λέγανε ότι θα περνούσα τόσο καλά στο «Μες στην καλή χαρά», δεν θα το πίστευα. Το διασκεδάζουμε (...). Δεν υπήρχε παρεξήγηση με τη Γερμανού, όσο περνάει ο καιρός, περνάμε όλο και καλύτερα. Δεν σκέφτομαι το να έχω παραπάνω χρόνο στην εκπομπή ή κάποια συγκεκριμένη ενότητα. Θέλω να είμαι θετική παρ’ όλα αυτά και το εννοώ αυτό».

Όσο για την προσωπική ζωή και τον έρωτα που ζει το τελευταίο διάστημα, η Έλενα Παπαβασιλείου, δήλωσε: «Νέος έρωτας;... Ευχαριστώ πολύ», αποφεύγοντας παράλληλα να απαντήσει αν θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.
Πηγη

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: