Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Μυστικά για βελούδινα πατουσάκια


Μυστικά για βελούδινα πατουσάκια
Είναι αλήθεια ότι οι σκασμένες φτέρνες είναι αντιαισθητικές, ειδικά αν χρειασθεί να βγάλετε τα παπούτσια σας. Το κυριότερο όμως είναι ότι είναι επικίνδυνες.

Μπορούν να μολυνθούν και μερικές φορές να αιμοραγήσουν. Για αυτό, ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση και να απαλλαγείτε από αυτές με τη μία.

Πρώτα απ 'όλα, βεβαιωθείτε ότι τα πόδια σας είναι καθαρά. Το μόνο που θα χρειαθεί να κάνετε, είναι να πάρετε μία λεκάνη με ζεστό νερό και να βουτήξετε σε αυτήν τα πόδια σας. Αφήστε τα μέσα για περίπου 10 με 15 λεπτά και στη συνέχεια με τη βοήθεια μιας ελαφρόπετρας μπορείτε να τρίψετε το νεκρό δέρμα πολύ απαλά.

Αναγκαίο επίσης είναι να προσθέσετε ωμέγα-3 λιπαρών οξέων στη διατροφή σας, εάν θέλετε να απαλλαγείτε γρήγορα από αυτές. Τα ωμέγα-3 συμβάλλουν στην άρση των ρωγμών από τα τακούνια. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ωμέγα-3 λιπαρών οξέων στη διατροφή σας μπορείτε να πάρετε συμπληρώματα αυτών, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λάδι από λιναρόσπορο.

Επίσης μπορείτε να εφαρμόσετε ένα λεπτό στρώμα λοσιόν στις φτέρνες σας μέσα στην ημέρα για να τις κρατήσει μαλακές και λείες. Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα παχύ στρώμα λοσιόν τη νύχτα, φορώντας ένα ζευγάρι κάλτσες. Η υγρασία της λοσιόν, θα βοηθήσει να μαλακώσουν και να λειανθούν.

Αν ακολουθήσετε σωστά όλα τα παραπάνω βήματα, θα είστε σε θέση πολύ σύντομα να καμαρώνετε για τις φτέρνες σας!.

Πηγή: mylady.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: