Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Το νέο σέξι βίντεο της Καρντάσιαν ( video )


 Καίει  πάλι η Κιμ Καρντάσιαν

Τελικά την έχει την πρόκληση στο αίμα της η νιόπαντρη ριάλιτι σταρ, αφού καλά καλά δεν πρόλαβε να "ξεπεράσει" το σοκ από το ρεκόρ επισκέψεων που δέχτηκε μια παλιότερη σεξοταινία της στο διαδίκτυο και φρόντισε να διαρρεύσει καινούρια.


Συγκεκριμένα τα πράγματα έχουν ως εξής: Μεταξύ των πολλών και διαφόρων με τα οποία ασχολείται η πολυπράγμων Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) είναι και το… τραγούδι, για όσους δεν το γνώριζαν.
Μάλιστα, τον Μάρτιο, κυκλοφόρησε η πρώτη της απόπειρα με το τραγούδι "Jam (Turn it Up)". Η αλήθεια είναι ότι η υποδοχή του σινγκλ από το κοινό δεν κρίθηκε ιδιαίτερα ικανοποιητική και έτσι το "καλό το παλικάρι χρειάστηκε να ψάξει για άλλο μονοπάτι". Και το βρήκε...

Τις τελευταίες μέρες το τραγούδι επανακυκλοφόρησε αλλά με εικόνα αυτή τη φορά. Και τι εικόνα…
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τον τρόπο με τον οποίο η Κιμ επέλεξε να "ντύσει" τη πρώτη της μουσική απόπειρα. Ή να τη "γδύσει"… Όπως το πάρει κανείς.

"Το τραγούδι είχε ηχογραφηθεί για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό και δεν επρόκειτο να κυκλοφορήσει στην αγορά", υποστηρίζει η αδελφή της Κιμ, Κλόι (Khloe), προσθέτοντας ότι το βίντεο έγινε μόνο για "προσωπική χρήση". Παράξενο! "Φαίνεται πολύ επαγγελματικό για… ιδιωτικό. Έστω…
Δείτε το βίντεο...



Πηγη:e-go.gr


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: