Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

RACHEL WEISZ FOR BULGARI


Ταλαντούχα, γοητευτική για, πρώτη ίσως φορά, απίστευτα σέξι, η Rachel Weisz πρωταγωνιστεί στην καμπάνια αρώματος του οίκου Bulgari.


Το άρωμα Jasmin Noir ενσαρκώνει τέλεια την φιλοσοφία του οίκου: κύρος και πολυτέλεια εκφράζονται μέσα από μια φίνα, σοφιστικέ ευωδιά. Την εικόνα του αρώματος συμπληρώνει η βραβευμένη με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός, Rachel Weisz, την οποία έχουμε ξανασυναντήσει σε καμπάνιες καλλυντικών.
Αυτή τη φορά όμως είναι ιδιαίτερα σαγηνευτική και αισθησιακή, με φόντο ένα άγριο λιοντάρι, κρατώντας το Jasmin Noir και φορώντας μόνο τα πολυτελή κοσμήματα του οίκου Bulgari.

Πηγή: madamefigaro.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: