Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Χέρια & Χείλη για φίλημα


Κάθε εποχή η ενυδάτωση της επιδερμίδας μετατρέπεται σε φλέγον ζήτημα. Χειμώνα ή καλοκαίρι, η επιδερμίδα μας ζητάει επιτακτικά ενυδάτωση σε όλα τα σημεία του σώματος κάθε φορά για άλλους λόγους.

Οι επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας, οι ακραίες καιρικές συνθήκες όπως η υπερβολική ζέστη και η έντονη ταλαιπωρία μπορεί να συμβάλουν στην απώλεια νερού από την επιδερμίδα. Αν η περιεκτικότητα της επιδερμίδας σε νερό πέσει κάτω από το 10% τότε προκαλείται αφυδάτωση, η οποία δημιουργεί δυσάρεστη αίσθηση.

Κατά συνέπεια η εντατική ενυδάτωση είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί η απαλή και πάντα ευχάριστη στο άγγιγμα επιδερμίδα. Και επειδή, πολλές φορές ξεχνάμε δύο βασικά σημεία που είναι τα κατεξοχήν σημεία για φίλημα, τα χέρια και τα χείλη, πρέπει να πράξουμε πυροσβεστικά πολλές φορές.

Τα χείλη ξεραίνονται και σκάνε από την αλόγιστη έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία και από το αλάτι της θάλασσας και τα χέρια αντίστοιχα παρουσιάζουν ένα όχι ιδιαίτερα όμορφο θέαμα με μικρές γραμμούλες αφυδάτωσης και υποψία κηλίδων.

Φορέστε δυνατά ενυδατικά balm και κρέμες στα αντίστοιχα σημεία και αφήστε τα όσο περισσότερο γίνεται. Ειδικά, τις βραδινές ώρες, εκμεταλλευτείτε τες και κοιμηθείτε με αυτά σε πλούσιες ποσότητες, ώστε να ξυπνήσετε με πολλά φιλιά να σας περιμένουν.
Πηγη:queen.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
 

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: