Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Ανασφάλιστο 1 στα 6 αυτοκίνητα

Το ζήτημα της κυκλοφορίας των ανασφάλιστων κυκλοφορούντων οχημάτων, πρόκειται να μελετήσει Ομάδα Εργασίας που συστήθηκε στο πλαίσιο
των νομοθετικών αρμοδιοτήτων του υπουργείου Οικονομικών.

Όπως αναφέρεται σε έγγραφο του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, στην Ομάδα Εργασίας συμμετέχουν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Τράπεζα της Ελλάδος, το Επικουρικό Κεφάλαιο και η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Το έγγραφο του υπουργού Οικονομικών διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Σάββα Αναστασιάδη, ο οποίος επικαλείται στοιχεία που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα και κάνουν λόγο για ένα εκατομμύριο ανασφάλιστα αυτοκίνητα ΙΧ που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους.

«Ο αριθμός παρουσιάζει αυξητικές τάσεις, αφού το ποσοστό των ανασφάλιστων οχημάτων έχει αυξηθεί, το τελευταίο διάστημα, κατά 17%. Το ποσοστό είναι εξαιρετικά υψηλό, αν ληφθεί υπ΄ όψιν ότι στην Ελλάδα σήμερα είναι ταξινομημένα και κυκλοφορούν 6.000.000 περίπου οχήματα, δηλαδή 1 στα 6 οχήματα είναι ανασφάλιστα», είχε επισημάνει ο βουλευτής ζητώντας να υπάρξουν πιο αποτελεσματικοί έλεγχοι και εξυγίανση της αγοράς.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: