Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

OMOΡΦΙΑ ONLINE


Οι πιο ψαγμένες διευθύνσεις στο internet για να αγοράσεις τα καλλυντικά σου με ένα κλικ.


Σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου σερφάροντας στο δίκτυο; Να ανακαλύπτεις νέες, ενδιαφέρουσες διευθύνσεις; Να ξετρυπώνεις ηλεκτρονικά καταστήματα με κρυμμένους θησαυρούς; Πρόσθεσε τότε στη λίστα με τα αγαπημένα σου δύο νέες ηλεκτρονικές διευθύνσεις με υπέροχα καλλυντικά που πωλούνται αποκλειστικά στο διαδίκτυο.
Για τις λάτρεις των φυσικών, βιολογικών προϊόντων έχουμε να προτείνουμε τα e-shop www.nealsyardremedies.gr και το www.organicbeauty.gr στα οποία θα βρεις τα προϊόντα Neal's Yeard Remedies. Αν έχεις ταξιδέψει στο Λονδίνο τα έχεις ήδη δει αφού πρόκειται για αγγλική εταιρία με τεράστια ιστορία στο χώρο των οργανικών προϊόντων. Όλα τα καλλυντικά είναι χειροποίητα, φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον.
Για τις πιο hi-tech υπάρχει το www.murad.gr στο οποίο θα βρεις πλέον αποκλειστικά τα ομώνυμα προϊόντα. Το site είναι πολύ εύχρηστο και πρακτικό, με σωστά οργανωμένες κατηγορίες και όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για τα προϊόντα. Τα καλλυντικά Murad είναι όλα δημιουργίες του αμερικανού δερματολόγου Dr Murad ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στις παρέες των σταρ του Χόλιγουντ.

Πηγή: madamefigaro.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: