Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

«The girl with the dragon tattoo» Η νέα μεγάλη περιπέτεια του Hollywood (trailer)


Το Hollywood ζήλεψε τη μεγάλη σουηδική επιτυχία, «The girl with the dragon tattoo» και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα δυνατά του «όπλα» για την αμερικάνικη μεταφορά της τριλογίας.


Με σκηνοθέτη τον δύο φορές υποψήφιο για Oscar, David Fincher και πρωταγωνιστές τους Daniel Craig, Christopher Plummer και τη Rooney Mara, η ταινία υπόσχεται πολλά. Στην αρχή ο σκηνοθέτης των ταινιών «The Social Network», «The Curious Case of Benjamin Button», «Zodiac» και «Seven», David Fincher, ήταν διστακτικός στην πρόταση για τη δημιουργία της ταινίας, αλλά οι παραγωγοί τον έπεισαν και έτσι έχουν εγγυημένη την επιτυχία για την ταινία τους.

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου Millennium, του Στιγκ Λάρσον, το οποίο έχει εκδοθεί σε 44 χώρες και έχει πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο μέχρι σήμερα. Η υπόθεση έχει να κάνει με έναν ιδεαλιστή δημοσιογράφο (Daniel Craig), ο οποίος προσπαθεί να λύσει ένα στημένο σκάνδαλο και γι αυτό το λόγο ζητά τη βοήθεια μιας νεαρής κοπέλας χάκερ, η οποία έχει ροκ στοιχεία(goth). Στην πορεία των ερευνών τους, τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας, έχει κάνει την εμφάνισή του στο Internet, ενώ η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να γίνει τα Χριστούγεννα.

 Πηγή: protothema.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: