Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΕΝΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Τα φλογερά χείλη επιστρέφουν στη μόδα και το κραγιόν είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ μακιγιάζ. Ροζ, κοραλλί ή κατακόκκινο, λαμπερό ή ματ αναδεικνύει το πρόσωπο και προσθέτει θηλυκότητα.


Εκλεπτυσμένα ματ

Αν έχεις πλούσια, γεμάτα χείλη, προτίμησε κάποιο ματ κραγιόν. Σε αντίθετη περίπτωση απόφυγέ τα, γιατί δείχνουν το στόμα πιο λεπτό.

How to: Τα ματ κραγιόν δεν έχουν διαφάνεια, γι' αυτό και ένα στρώμα αρκεί για να καλύψουν τα χείλη. Αν τα χείλη σου ξεραίνονται και σκάνε εύκολα, ενυδάτωσέ τα πρώτα με ένα lip balm, περίμενε 5΄, αφαίρεσε το περιττό προϊόν και προχώρησε στην εφαρμογή του κραγιόν.

Must χρώματα: Σκούρο ροζ για φυσικό αποτέλεσμα, έντονο κόκκινο και φούξια για εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ζωηρά σατινέ

Οι σατινέ υφές ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Τα κρεμώδη κραγιόν με σατινέ τελείωμα είναι τα πλέον περιζήτητα, αφού δίνουν χρώμα, ενυδατώνουν και προσθέτουν όγκο στα χείλη.

How to: Για τέλειο αποτέλεσμα, άπλωσε το κρεμώδες κραγιόν με το ειδικό πινελάκι. Αν, όμως, πιστεύεις ότι δεν θα τα καταφέρεις, κάνε πρώτα το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι, το οποίο θα πρέπει να είναι στη φυσική τους απόχρωση και να μην ξεχωρίζει από το κραγιόν.

Must χρώματα: Οι pop αποχρώσεις σε ροζ, πορτοκαλί και λαμπερό κόκκινο είναι οι πρωταγωνιστές της σεζόν.

Λαμπερά & ιριδίζοντα

Προτίμησέ τα αν έχεις λεπτά χείλη, γιατί η λάμψη προσθέτει όγκο. Ειδικά τα ιριδίζοντα κραγιόν αντικατοπτρίζουν με τέτοιο τρόπο το φως, ώστε τα χείλη φαίνονται πιο ζουμερά.

How to: Άπλωσε το κραγιόν σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και με το δάχτυλο πρόσθεσε λίγο περισσότερο χρώμα στο κέντρο για πιο έντονο αποτέλεσμα.

Must χρώματα: Δοκίμασε τα κραγιόν με λάμψη και ιριδισμούς στις αποχρώσεις του βατόμουρου και του κόκκινου σταφυλιού, ενώ για το πρωί επίλεξε ένα ανοιχτό ροζ.

Πηγή: madamefigaro.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: