Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Παραμένει στον πάγκο του ΠΑΟ ο Φερέιρα


Μετά από περίπου 3,5 ώρες, η διοικούσα επιτροπή αποφάσισε στην συνεδρίασή της πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα συνεχίσει το «έργο» του στον πάγκο του Παναθηναϊκού για μια ακόμα χρονιά.


Αυτό που είχε διαφανεί από την συνάντηση της Δευτέρας μεταξύ του Δημήτρη Γόντικα και του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι πια γεγονός. Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται και την νέα χρονιά μαζί... μετά από κοινή απόφαση της διοικούσας επιτροπής.

Ο Αδαμάντιος Πολέμης που εκπροσώπησε την διοικούσα επιτροπή μετά το πέρας της συνεδρίασης μίλησε για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν πέραν της ανανέωσης με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

«Πήραμε την ομόφωνη απόφαση να παραμείνει προπονητής ο κύριος Φερέιρα. Η αλλαγή προπονητή είχε περισσότερα κατά παρά υπέρ. Είχαν προηγηθεί αρκετές συζητήσεις και είχαμε ταύτιση απόψεων με τον προπονητή σε πολλά θέματα όπως τη δημιουργία ομάδας. Ο κύριος Φερέιρα ξέρει ότι δεν υπάρχουν μεγάλα κεφάλαια όπως τα τελευταία χρόνια.

Αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να φέρουμε στον Παναθηναϊκό νέους και ορεξάτους ποδοσφαιριστές. Να τους δώσει ο Παναθηναϊκός το βήμα να διακριθούν. Θέλουμε νέους και γρήγορους παίκτες ώστε να παίζει επιθετικά η ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε ανανέωση για να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο» ήταν τα πρώτα λόγια του Αδαμάντιου Πολέμη στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Για το θέμα του τεχνικού διευθυντή δεν ανακοινώθηκε κάτι ωστόσο η απόφαση φαίνεται να έχει ληφθεί, σύμφωνα με όσα τόνισε ο Αδαμάντιος Πολέμης. «Κοιτάζουμε το πρότζεκτ του τεχνικού διευθυντή και εντός της εβδομάδας δεν αποκλείεται να παρθεί κάποια απόφαση» είπε και σε ερώτηση αν θα είναι ο τεχνικός διευθυντής θα είναι Έλληνας ή ξένος υποστήριξε χαρακτηριστικά:

«Κοιτάμε και τις δύο περιπτώσεις. Δεν υπάρχει κάποιος που να είναι πιο κοντά, είναι καλό να μιλάμε όταν υπάρχει απόφαση. Αν θέλετε να πω προσωπική άποψη, επειδή έχουμε ξένο προπονητή, θα προτιμούσα Έλληνα τεχνικό διευθυντή, αλλά δεν υπάρχει απόφαση. Έχουμε και Έλληνες και από το εξωτερικό, αυτή τη βδομάδα θα ξέρουμε».

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε το γεγονός αν υπήρχε συζήτηση για έλευση γενικού αρχηγού και η απάντηση ήταν λακωνική: «Δεν συζητήσαμε για γενικό αρχηγό».

Για τις αγοροπωλησίες ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν ή και θα αποχωρήσουν από το ρόστερ του συλλόγου, τόνισε: «Συζητήσαμε για όλα τα θέματα και για αγορές και για πωλήσεις. Το θέμα των πωλήσεων έχει σχέση με το ενδιαφέρον που θα υπάρξει. Εμείς έχουμε κάνει λίστα παικτών για αγορά και όταν τελειώνει ένα θέμα τότε θα το ανακοινώνουμε.

Μιλήσαμε για τον Αμπντούν, αλλά και για άλλους ποδοσφαιριστές. Έλληνες και ξένους Δεν υπάρχει, όμως, κάτι ανακοινώσιμο. Ο προγραμματισμός αυτή τη στιγμή είναι χωρίς χρήματα. Εφόσον μπουν τόσο το καλύτερο».

Τέλος, ο Αδαμάντιος Πολέμης ρωτήθηκε και για τον φετινή προετοιμασία της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα έχουμε ένα μήνα διακοπές. Στη συνέχεια συγκέντρωση και προπόνηση στην Παιανία και μετά στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μετά επιστροφή στην Ελλάδα για να προετοιμαστούμε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Πηγή: sport24
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: