Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Δείξε ξεκούραστη και ανανεωμένη



Περάσατε ένα κουραστικό Σαββατοκύριακο γεμάτο υποχρεώσεις και επισκέψεις… Ώρα να αναζωογόνηση για τη νέα εβδομάδα…



∆ροσιά
∆εν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό το πρωί από την επαφή σας µε το νερό. Ένα δροσερό ντους διεγείρει την κυκλοφορία, τονώνει την επιδερµίδα και σας «ξυπνάει» εύκολα και γρήγορα. Συνδυάστε το µε αφροντούς και άρωµα που αφυπνίζει (π.χ. κίτρο).

Όσο για το πρόσωπό σας, ρίξτε του επίσης µπόλικο δροσερό νερό και ενισχύστε την αίσθηση µε µικρά µυστικά αναζωογόνησης που δεν θα σας καθυστερήσουν πολύ: βρέξτε ένα πανάκι σε κρύο γάλα (ή γάλα µε παγάκια) και απλώστε το για 5 λεπτά. Το pH του γάλακτος και η κρύα θερµοκρασία θα φωτίσουν και θα αναζωογονήσουν την επιδερµίδα σας. Εναλλακτικά νοτίστε λίγο βαµβάκι σε παγωµένο ρόφηµα χαµοµήλι και αφήστε για 5 λεπτά.

Απολέπιση
Αν είχατε κοιµηθεί καλά, η επιδερµίδα σας θα µπορούσε να είχε ευεργετηθεί από τη φυσική διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης. Για να αναπληρώσετε κάντε απολέπιση µε ένα ήπιο προϊόν το πρωί.

Ενυδάτωση
Το µυστικό εδώ δεν είναι τόσο η κρέµα όσο το µασάζ όταν την εφαρµόζετε. ∆ιαλέξτε την ενυδατική σας και κάντε ένα απαλό µασάζ για λίγα λεπτά µε κυκλικές κινήσεις προκειµένου να επαναφέρετε την καλή κυκλοφορία και το φυσικό ροζ χρώµα.

Ξεκούραστο βλέμμα
Αν καταφέρετε να «ξεκουράσετε» τα µάτια σας, θα έρθετε πολλά βήµατα πιο κοντά στην ξεκούραστη όψη. Ακουµπήστε δύο φακελάκια µε τσάι που συρρικνώνει τα αιµοφόρα αγγεία ή µια κρύα κοµπρέσα ή φέτες αγγουριού ή πατάτας στους µαύρους κύκλους για 10 λεπτά. Να θυµάστε ότι το κρύο διεγείρει την αποσυµφόρηση και αποµακρύνει το πρήξιµο. Στο τέλος µην ξεχάσετε να βάλετε µια κρέµα ή τζελ περιποίησης (π.χ. µε πεπτίδια, καφεΐνη κ.λπ.) που µπορείτε επίσης να έχετε δροσίσει στο ψυγείο από πριν.
Πηγη:newsbomb.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: