Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

To Μιλάνο είναι χρόνια… μπροστά Υψηλή ραπτική για hardcore fashionistas


Το Μιλάνο δεν είναι εύκολο γιατί πάντα προτείνει αυτό που οι περισσότερες θα φορέσουν δύο ή τρεις σεζόν αργότερα

Παρ’ όλα αυτά οι αληθινές fashionistas προσέχουν με προσήλωση τα ντεφιλέ για τάσεις που μπορεί να γίνουν μόδα στο μέλλον.

Prada
Βασίλισσα του Μιλάνου ανακηρύχτηκε και πάλι η Miuccia Prada με μια κολεξιόν που ήταν ένα βήμα μπροστά. Καπέλα πιλότου από την δεκαετία του ‘20, ταμπά δέρμα με τιρκουάζ, φιδίσιες μπότες, μεγάλα ροζ-κόκκινα γυαλιά, κρεπ και tweed υφάσματα με φούστες στο γόνατο και ταγιέρ σε φαρδιά ίσια σχεδόν αντρική φόρμα.

 .



Missoni
Στον οίκο Missoni πριγκίπισσες από άλλες εποχές, με μακριές φούστες, σκουφάκια και μαντώ που χάιδευαν το πάτωμα έκαναν την εμφάνιση τους και όλα αυτά σε παστέλ αποχρώσεις.

 .



Marni
Ο οίκος Marni και αυτός πάντα πρωτότυπος έπαιξε με συγκεκριμένα patterns στα ρούχα του όμως σε πολλές αποχρώσεις. Ο συνδυασμός κυπαρισσί κοντής γούνας και σομόν φορέματος ήταν πολύ τολμηρός αλλά πετυχημένος, όπως ενδιαφέροντα ήταν και τα φετινά αξεσουάρ και κοσμήματα που πάντα είναι soldout στα καταστήματα.

.



Τέλος τις γνωστές επιτυχημένες συνταγές ακολούθησαν και οι Giorgio Armani και Dolce & Gabbanna με στιβαρές και ολοκληρωμένες συλλογές.



Πηγή: protothema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: