Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Η Lindsay Lohan προκαλεί...

Η Lindsay Lohan εμφανίστηκε ακόμα μια φορά στο δικαστήριο την Πέμπτη 10 Μαρτίου.
Αυτή την φορά συνοδευόταν από την μητέρα και την αδελφή της, Ali Lohan, φορώντας ένα «καυτό» μίνι φόρεμα που αναδείκνυε υπερβολικά έντονα τα σωματικά της προσόντα.

Αυτή η εμφάνιση της Lindsay προκάλεσε αντιδράσεις μέσα στο δικαστήριο, καθώς έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν έχει καθόλου τύψεις για την κλοπή που έχει διαπράξει. Η Jo Ellan Dimitrius, που έχει εργαστεί σε πολλές υποθέσεις celebrities, είπε στο περιοδικό People: «Σίγουρα το αρκετά εφαρμοστό και κοντό της φόρεμα, τα ψεύτικά νύχια και η συνολική περιφρόνηση της, δεν περνούν απαρατήρητα μέσα σε ένα δικαστήριο, ιδιαίτερα από τον ίδιο τον δικαστή. Δεν φαίνεται να νοιώθει τύψεις ή να δείχνει κάποιο σεβασμό στο δικαστήριο»

Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε και ο δικηγόρος διασήμων Alec Rose, στο E!Online: «Ένα τέτοιο φόρεμα, δεν μπορεί να δώσει θετικό μήνυμα σε ένα σώμα ενόρκων, πόσο μάλλον σε ένα δικαστή, που προσπαθεί να σου βρει ελαφρυντικά και να μην σε στείλει στην φυλακή.» Κατά την ακροαματική διαδικασία, προτάθηκε στην Lindsay Lohan από τον δικαστή Keith L. Schwartz, η παραδοχή της ενοχής της με αντάλλαγμα μια ποινή που δεν θα περιλαμβάνει φυλάκιση.

Η Lindsay Lohan θα εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 25 Μαρτίου για να δηλώσει εάν αποδέχεται αυτόν τον συμβιβασμό. Διαφορετικά θα οριστεί νέα δικάσιμος ακολουθία για τις 22 Απριλίου.




Πηγή:mtvgreece

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: