Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Kαθημερινά πράγματα που «ανάβουν» έναν άντρα



Μπορεί στο μυαλό σας να έχει κολλήσει ότι με ένα κολλητό jean κι ένα σέξυ νάζι, ακόμη και ο πιο δύσκολος άντρας θα είναι δικός σας και να έχετε απόλυτο δίκιο, από την άλλη όμως, υπάρχουν και πράγματα που μπορεί να τον «ανάψουν» τόσο απλοϊκά και In your face, που μπορείτε να τα κάνετε ανά πάσα στιγμή.


1. αν είστε στο πρώτο ραντεβού και θέλετε πραγματικά να του ανάψετε τον πόθο χωρίς να βάλετε ό,τι πιο κοντό έχετε, απλά πείτε του ότι σας αρέσει να βλέπετε αμερικάνικες σειρές, τις οποίες ξέρετε και να τις «κατεβάζετε» από τα torrent sites. Μπορεί να μην είναι ό,τι πιο νόμιμο έχετε πει, αλλά σίγουρα προκαλεί το ενδιαφέρον του άντρα.

2. δηλώστε από την αρχή ότι κάνετε yoga και τον έχετε στο πιάτο. Και μόνο η σκέψη του πόσο ευλύγιστη είστε, φτάνει για να του κεντρίσει το ενδιαφέρον.

3. εάν είστε καλή οδηγός, που της αρέσουν τα road trips και η ταχύτητα, ετοιμαστείτε για πρόταση γάμου. Μια γυναίκα που οδηγεί γρήγορα και επιθετικά δείχνει ότι είναι ικανή και έτοιμη για νέες προκλήσεις.

4. οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που ξέρουν να ξεχωρίζουν το bourbon από το ουϊσκι, οπότε φροντίστε να μάθετε όλες τις καυτές λεπτομέρειες για τα ποτά που σας αρέσουν και του αρέσουν κι εντυπωσιάστε τον.
Πηγη:nooz.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: