Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Το κρυφό ταλέντο του Γρηγόρη Αρναούτογλου



Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν παύει να εκπλήσσει, πρόσφατα αποκάλυψε πως γράφει βιβλία και μάλιστα ετοιμάζεται να τα εκδώσει.


Ο γνωστός παρουσιαστής ξεκίνησε εδώ και καιρό να γράφει 4 βιβλία, στα οποία αποτυπώνει τις εμπειρίες του από την εκπομπή με τα ταξίδια ,που έκανε στο παρελθόν, αλλά και τους «φόβους-κλόουν που όλοι κρύβουμε μέσα μας».

«Γράφω για διάφορα θέματα εδώ και 10 χρόνια. Βέβαια τώρα διανύω μια περίοδο που τα έχω αφήσει λίγο ημιτελή, γιατί ο στόχος μου αυτή την περίοδο είναι η τηλεπαρουσίαση και μόνο», δηλώνει στο ένθετο «Passarella» της εφημερίδας «Αποκαλύψεις» ο παρουσιαστής.

Ο Γρηγόρης αποκάλυψε ότι η σειρά των βιβλίων του λέγεται «Αληθινά Ψέματα» αφού όπως λέει, δεν θέλει να πει αν μέσα σε αυτά υπάρχουν αυτοβιογραφικά στοιχεία ή όχι.
Πηγη:zougla.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: