Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Γιατί ο Γρηγόρης δεν θα κάνει ΠΟΤΕ σχέση με την Θεοδωρίδου;


Οι φήμες τον τελευταίο καιρό τους θέλουν ζευγάρι.
Οι συχνές νυχτερινές τους έξοδοι σε μπουζούκια (κατά κύριο λόγο) και σε κλαμπ της πόλης, απλά ενισχύουν τις φήμες κι ας επιμένουν οι ίδιοι ότι δεν τρέχει μία μεταξύ τους. Ο λόγος για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι θα λέγαμε ότι μας έχουν μπερδέψει τα μάλα με την περίπτωση τους.

Είναι ή όχι ζευγάρι; Σε κάποιους (όπως η αφεντιά μας) δεν κολλάει με τίποτε ένα τέτοιο ζευγάρωμα, ενώ κάποιοι άλλοι μόνο πώς θα είναι τα παιδιά τους δεν έχουν ονειρευτεί. Αλλά δυστυχώς για εκείνους, έρχεται ο Γρηγόρης και τους κόβει τη φόρα. Ο παρουσιαστής γι ακόμη μία φορά, όχι μόνο διαψεύδει τις φήμες για σχέση με τη Νατάσσα, αλλά δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται ποτέ να κάνει σχέση με την αοιδό. Μπα, γιατί;

Μια χαρά γυναίκα, σαν τα κρύα τα νερά είναι η Νατάσσα. Και μόνο λίγη δεν του πέφτει. Ποίος ο λόγος λοιπόν που δεν την θέλει για κοπέλα του; Όπως εξηγεί ο ίδιος στην κάμερα του «Πρωινό mou», με την Θεοδωρίδου είναι πολλά χρόνια φίλοι και δεν μπορεί να την δει ερωτικά. «Ποτέ δεν πρόκειται να κάνω δεσμό με τη Νατάσσα. Είναι φίλη μου» ξεκαθαρίζει ο Γρηγόρης και δεν έχουμε παρά να τον πιστέψουμε.



ΠΗΓΉ:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: