Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

«Η ζωή αρχίζει στα 40»

Συνέντευξη έδωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου η Ιωάννα Σουλιώτη και αναφέρθηκε στις «Real Housewives Οf Athens» και την κριτική που δέχονται.


Η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 έχει δεχθεί έντονη κριτική: «Ταλαιπωρούμαι λίγο που μας βρίζετε, μάς στήνετε στον τοίχο. Θα δείτε πώς είναι και οι δυσκολίες που έχουμε ζήσει. Βλέπετε το περιτύλιγμα. Πίσω από την εικόνα μας, καθεμία από τις κοπέλες έχει το δικό της σταυρό να ζήσει. Το πρώτο επεισόδιο είναι αναγνωριστικό. Πρέπει η κάθε κοπέλα να δείξει ποια είναι».

Επίσης, μίλησε για την απόφασή της να συμμετάσχει στην εκπομπή: «Την απόφαση την πήρα με συνείδηση και γνώση. Για να σταθεί κάποιος στα πόδια του, όταν έχεις δώσει όλο σου το είναι κάπου, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αυτή η εκπομπή με βοήθησε πάρα πολύ, να καταλάβω ότι η ζωή έχει κι άλλο. Η ζωή αρχίζει στα 40. (…) Αυτή η εκπομπή είναι μέρος των καιρών, και δείχνει τι συμβαίνει πίσω από μία λαμπερή εικόνα. Και δείχνει τις σχέσεις 6 γυναικών. (…) Πια δεν ενδιαφέρει το κοινό η γκαρνταρόμπα ή η πισίνα. Ενδιαφέρει τι γίνεται όταν σβήνουν τα φώτα. Πώς είναι η ζωή τους στην καθημερινότητα. Αυτή η απομυθοποίηση μ’ άρεσε.
Το τέλος της υποκρισίας. Μ’ άρεσε αυτή η ιδέα. Να δείξω τι γίνεται πίσω από το glossy, το illustration».

Το πρώην μοντέλο μίλησε και για τις κριτικές που έχει δεχθεί το πρόγραμμα: «Αν νομίζετε ότι εμείς φταίμε για την κατάσταση της χώρας τότε ας γίνουμε ο αποδιοπομπαίος τράγος. Στην τηλεόραση υπάρχουν όλων των ειδών οι εκπομπές. Πάρα πολλά από αυτά που προβάλλονται στην εκπομπή είναι έξοδα της παραγωγής. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να διασκεδάσει κιόλας». Πολλοί τις κατηγόρησαν ότι δεν αντιπροσωπεύουν τη μέση νοικοκυρά: «Τη μέση Ελληνίδα νοικοκυρά μπορεί να μην την αντιπροσωπεύουμε αλλά δεν κάνουμε διαγωνισμό "νοικοκυρικής". Η καθεμία είναι καλή νοικοκυρά μέσα στο σπίτι της. Σε σχέση με το αμερικάνικο εμείς είμαστε μέσα στην αγιοσύνη».

Τέλος, απάντησε στην κριτική που δέχθηκαν για τα παιδιά, λέγοντας: «Μας στήσατε στον τοίχο και άρχισε το γάζωμα. Σαν να φταίμε για όλα εμείς. Είπατε ότι φερόμαστε στα παιδιά σαν αξεσουάρ. Αυτό δεν λέγεται από μία μητέρα, έχουμε άλλα αξεσουάρ. Αυτό με εκνεύρισε. Είναι δικαίωμα του καθενός να του αρέσει η εκπομπή μας. (…)
 Η κριτική γίνεται από τις εκπομπές τις μεσημεριανές που μαζί με εμάς θυμήθηκαν τη γυναίκεια ανεργία και τα προβλήματα της Ελληνίδας νοικοκυράς. Δεν είδα όμως να παίζουν κάποιο θέμα πιο πριν γι' αυτά τα θέματα. Και όσοι μάς κρίνουν ανήκουν στο ανώτερο κοινωνικοοικονομικό στρώμα. Δεν είδα μία νοικοκυρά πραγματική να μας κρίνει. Μέσα στην υποκρισία της ελληνικής τηλεόρασης είναι τρομερό να δεχόμαστε κριτική».
πηγη:zoygla


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: