Με γκολ του Βασίλη Τοροσίδη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η εθνική μας ομάδα πέρασε νικηφόρα από το «Τα Κάλι», επικρατώντας με 1-0 της Μάλτα, για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2012.
Mε αυτό το τρίποντο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέρασε στην κορυφή του 2ου ομίλου, καθώς νωρίτερα η Κροατία νωρίτερα ηττήθηκε με 1-0 από την Γεωργία στη Τιφλίδα.
Μάλτα-Ελλάδα 0-1
Γκολ: 91' Τοροσίδης
Κίτρινες:Τζαβέλλας
Κόκκινες: Παπασταθόπουλος
Μάλτα (Τζον Μπούτιγκιεγκ): Χάμπερ, Καρουάνα (46' λ.τ. Πέις), Μάμο, Σκιμπέρας, Αγκιούς, Χάτσινσον, Μπογκντάνοβιτς, Μπρίφα, Μίφσουντ, Μπαζάντα (78' Φένεχ), Τσεμπρί
Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Τζόρβας, Τζαβέλλας, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος (70' Μήτρογλου), Νίνης, Σαλπιγγίδης (62' Φετφατζίδης)
Η βαθμολογία του 6ου ομίλου
1. Ελλάδα 11
2. Κροατία 10
3. Γεωργία 9
4. Ισραήλ 7
5. Λετονία 4
6. Μάλτα 0
Πηγη:zougla.gr




0 σχόλια: