Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Άδεια 100 καταστήματα σε 10 δρόμους στο Κολωνάκι!

Ειδικοί της αγοράς χαρακτηρίζουν πρωτόγνωρο το φαινόμενο, αλλά και αναμενόμενο, καθώς τα χιλιάδες λουκέτα έχουν δημιουργήσει «νεκροταφεία» ακινήτων ακόμη και σε προβεβλημένες περιοχές.

Παρά το γεγονός ότι καταγράφονται μειώσεις μισθωμάτων έως και 50%(!), , στο Κολωνάκι, σε 10 δρόμους τουλάχιστον 100 καταστήματα έχουν κλείσει.
Στη Σόλωνος, από το Κολωνάκι μέχρι το Χημείο, 25 καταστήματα έχουν βάλει λουκέτο. Στον πεζόδρομο της Μηλιώνη υπάρχουν τρία καταστήματα που ενοικιάζονται. Άλλα 3-4 καταστήματα βρίσκονται στην οδό Αναγνωστοπούλου και επίσης 3-4 στην οδό Κανάρη.
Σύμφωνα με τον κ. Κ. Θεοδωρίδη, ιδιοκτήτη του μεσιτικού γραφείου «ERA Πόλις»: «Οι εντολές πώλησης ή ενοικίασης που έχουμε ως γραφείο φτάνουν τις 200, όταν πριν 3 χρόνια όποιος είχε να στο χαρτοφυλάκιό του 3-4 ακίνητα στο Κολωνάκι θεωρούνταν επιτυχημένος».


πηγή:allday-news


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: