Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Raffaello Μικρά γλυκάκια με Καρύδα


Raffaello

Απο τα πιό αγαπημένα μας γλυκίσματα ήταν Raffaello της Ferrerο!
Πάντα θυμάμαι να λατρεύω την τέλεια κρεμώδη γέμισή τους και το άρωμά τους!
Με αυτή την συνταγή  θα πάρετε το τέλειο Raffaello
Απλά και μόνο ..λόγο του ότι η γέμιση δεν θα "κρύβεται" μέσα σε τραγανή γκοφρέτα...

Τα υλικά μας
περίπου 30-40 Raffaello

125 ml. νερό
250 gr. μαργαρίνη
300 gr. ζάχαρη
400 gr. γάλα σε σκόνη
250 gr. ινδική καρύδα
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή 2 βανίλιες
100 gr. καβουρδισμένα αμύγδαλα
400 gr. λευκή σοκολάτα
2-3 κουταλάκια του γλυκού μέλι
για την επικάλυψη
Ινδοκάρυδο

Ας δούμε πώς φτιάχνονται
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την ζάχαρη,την μαργαρίνη,την βανίλια και το νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση.

Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την σκόνη γάλακτος και το ινδοκάρυδο.
Βάζουμε το μείγμα σε μίξερ και χτυπάμε για 3' λεπτά.

Πλάθουμε σε σχήμα μπάλας βάζοντας ένα αμυγδαλο στο κέντρο.
Βάζουμε τα ραφαέλο στο ψυγείο 1-2 ώρες να σφίξουν.

Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπέν μαρί,σε χαμηλή θερμοκρασία να μην στεγνώσει.

Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το μέλι,ανακατεύοντας καλά.

Μόλις πέσει η θερμοκρασία της σοκολάτας,βουτάμε τα ραφαέλο στην σοκολάτα και τα ακουμπάμε σε λαδόκολλα να στεγνώσουν.

Τα αφήνουμε περίπου 2 ώρες.

Τα κυλάμε στον ινδοοκάρυδο ,τα τοποθετούμε σε καραμελόχαρτα και τα διατηρούμε σε δροσερό μέρος.
Πηγη:myfunkycook.blogspot.com



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: