Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ταξιδιωτικές «συμβουλές» από το Φόρεϊν Όφις


Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για την έκρηξη έξω από τα διοικητικά δικαστήρια της Λουίζης Ριανκούρ. Ενδεικτικό είναι πως το ABC News αναφέρεται εκτεταμένα στη δράση των τρομοκρατών στη χώρα μας.


Σύμφωνα με το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο, δέκα επιθέσεις έχουν πραγματοποιηθεί στον χρόνο που φεύγει, οι οποίες είχαν στόχο τόσο την αμερικανική τράπεζα JP Morgan, αλλά και την πακιστανική κοινότητα, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, τις φυλακές Κορυδαλλού.

Αναφορά γίνεται στη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια αλλά και στην έκρηξη που σημειώθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με θύμα τον αστυνομικό διευθυντή Γιώργο Βασιλάκη. Η λίστα των επιθέσεων κλείνει με τις αποστολές των δεμάτων-βόμβα που εστάλησαν σε ξένες πρεσβείες στην Αθήνα και με τη σημερινή έκρηξη έξω από τα διοικητικά δικαστήρια.

Επιπλέον, το Φόρειν Όφις ανανέωσε τις ταξιδιωτικές του «συμβουλές» προς τους Βρετανούς τουρίστες στη χώρα μας. Δεν πρόκειται για ταξιδιωτική οδηγία, αλλά απλώς για επισημάνσεις, προκειμένου να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και την ασφάλειά τους. Σύμφωνα με τις «συμβουλές», οι διαδηλώσεις αλλά και οι απεργίες – αναφερόμενοι στις απεργίες των μέσων μεταφοράς - είναι καθημερινό φαινόμενο στην Ελλάδα και μπορεί να δυσχεράνουν τις μεταφορές τους.

Γενική είναι η απειλή από την τρομοκρατία , η οποία αυξάνεται σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Οι επιθέσεις δεν κάνουν διαχωρισμούς και διακρίσεις έχουσες ως στόχο και μετανάστες και τουρίστες.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: