Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Τι σκέφτονται οι άνδρες για το σώμα σου;

...ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΙΔΡΩΝΕΙ

Θες πραγματικά να μάθεις τι πιστεύουν οι άνδρες για τα γυναικεία σώματα; Πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν τα περιττά κιλά; Τι έχουν να πουν για τους γλουτούς ή τα πόδια σου; Πάρε τις απαντήσεις από τους ίδιους, βάσει στατιστικών ερευνών.

Γλουτοί:
Σύμφωνα με το 40% των ανδρών τα οπίσθια μιας γυναίκας είναι το πιο σέξι σημείο του σώματός της. Ακολουθούν τα πόδια της, τα οποία ψηφίστηκαν από το 19% και το στήθος, το οποίο ψήφισαν ως σέξι σημείο στο γυναικείο σώμα το 15%.

Πλάτη:
Όταν οι άνδρες ρωτήθηκαν ποιο σημείο του γυναικείου σώματος θα προκαλούσε έκπληξη στους φίλους τους αν μάθαιναν ότι τους αρέσει, το 63% απάντησαν την πλάτη.

Περιττά κιλά:
Το 28% των ανδρών δήλωσαν ότι οι καμπύλες τύπου «Τζέσικα Σίμπσον» στο γυναικείο σώμα είναι αυτές που το κάνουν περισσότερο αισθησιακό. Το ίδιο ποσοστό, όμως, κερδίζει και το αθλητικό σώμα α λα Κάμερον Ντίαζ.

Πρόσωπο:
Τι είναι πιο σημαντικό, το καλοσχηματισμένο σώμα ή το όμορφο πρόσωπο; Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες απάντησαν ότι και τα δύο είναι εξίσου σημαντικά, ενώ το 39% επιθυμεί οι γυναίκες να μην έκαναν πλαστικές στο πρόσωπό τους.

Πόδια:
Μπορεί να μην έχουν την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των ανδρών, αλλά, παρ' όλα αυτά, τους τραβούν την προσοχή, αφού το 40% θέλει να τα βλέπει λιγάκι! Αν τα πόδια σου μοιάζουν έστω και λίγο με της Τζένιφερ Άνιστον, η οποία ψηφίστηκε από το 44% ως η Μις καλύτερα πόδια, μη διστάσεις να φορέσεις μίνι φούστα.
Πηγη:newsbomb.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: