Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Καρέ της ντάμας


Oλοένα και περισσότερες σταρ υιοθετούν το καρέ haircut. Εσύ θα το τολμήσεις;


Κοντό ή μακρύ ένα είναι σίγουρο: το καρέ αποτελεί τη νέα τάση στα μαλλιά, αφού συνεχώς παρατηρούμε όλο και περισσότερες επώνυμες -και όχι μόνο- να το υιοθετούν.

Η Σάλμα Χάγιεκ στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι, εμφανίστηκε υπέρκομψη έχοντας προσθέσει μερικές πολύ στιλάτες πινελιές στην εμφάνισή της, όπως το τυλιγμένο σαν τουρμπάνι καπέλο, το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το μακρύ, ολόισιο καρέ της.

Στην ίδια λογική κινείται και η Κίρστεν Ντανστ η οποία έχει υιοθετήσει και αυτή το μακρύ ίσιο καρέ, ενώ η Τέρι Χάτσερ και η Κίρα Νάιτλι τόλμησαν ένα πιο κοντό καρέ που «δένει» αρμονικά με τα χαρακτηριστικά και το σχήμα του προσώπου τους. Η τελευταία μάλιστα το υποστήριξε με ιδιαίτερη επιτυχία, διατηρώντας άνισα μήκη - ελαφρώς πιο κοντά στο πίσω μέρος- και μυτάκια, ενώ την έχουμε δει να δοκιμάζει διαφορετικά χτενίσματα πάνω στο συγκεκριμένο haircut– όπως αυτό της φωτό, στην οποία εμφανίζεται με χαλαρούς, ανέμελους κυματισμούς.

Τη λίστα με τις επώνυμες που έχουν προτιμήσει το συγκεκριμένο κούρεμα ολοκληρώνει –προς το παρόν τουλάχιστον- η Σκάρλετ Γιόχανσον, με ένα κούρεμα παρόμοιο με αυτό της Νάιτλι, και βασική διαφορά το έντονο φιλάρισμα με τα αυστηρά «μυτάκια». Ο hairstylist, David Babaii ο οποίος επιμελήθηκε το look της τονίζει «Πρόκειται για ένα αρκετά τολμηρό bob το οποίο είναι φιλαριστό και σβήνει σταδιακά, προσδίδοντας μοντέρνο αέρα στην εμφάνισή της». Ο Babaii εξήγησε ότι καθόλη τη διάρκεια του κουρέματος κρατούσε το ψαλίδι κάθετα στα μαλλιά γιατί «όταν κόβεις έχοντας δώσει κλίση στο ψαλίδι, κάποιες τούφες θα βγουν πιο λεπτές και άλλες πιο χοντρές. Έτσι δεν θα υπάρχει ομοιομορφία στο αποτέλεσμα» και συμπληρώνει «τα μαλλιά στο πίσω μέρος, τα κόντυνα λίγο περισσότερο από τα μπροστά, ακριβώς όσο χρειαζόταν».

Πηγή: stylista.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: