Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Μέλι: Ένα πολύτιμο δώρο της φύσης


Όλοι γνωρίζουμε ότι το μέλι είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για την υγεία μας, το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού μας, και φυσικά φροντίζει για την ομορφιά μας.


Οι παλιοί μάλιστα συμβούλευαν τις νεαρές γυναίκες να καταναλώνουν καθημερινά μια κουταλιά της σούπας μέλι, μια το πρωί μόλις ξυπνήσουν και μια το βράδυ προτού πέσουν για ύπνο για να διατηρήσουν την νεότητά τους και την ομορφιά τους.

Το μέλι μάλιστα ήταν το βασικό φυσικό «καλλυντικό» που χρησιμοποιούσε στην καθημερινή της περιποίηση η Κλεοπάτρα, αφού έκανε το αφρόλουτρο της με μέλι και γάλα για να διατηρείται το δέρμα της λείο και λαμπερό.

Λόγω της παχύρρευστης μορφής του και των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών του, το μέλι τονώνει την επιδερμίδα μας, αφού την ενυδατώνει και την αναζωογονεί. Μάλιστα σε κάθε μάσκα ομορφιάς προσώπου ή σώματος, το μέλι είναι το πιο βασικό υλικό που πρέπει να συμπεριλάβετε. Βασική ιδιότητα του μελιού είναι η ενυδάτωση και η σύσφιξη της επιδερμίδας μας, παράλληλα ενεργοποιείται η ελαστικότητα του δέρματος και ελαχιστοποιούνται οι ρυτίδες.

Εκτός λοιπόν από την τόσο γλυκιά γεύση του, το μέλι πρέπει να υιοθετηθεί ως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας φροντίδας. Από και πέρα, κάθε μέρα μέλι!
Πηγη:myworld.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: