Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Η Αντζελίνα Τζολί έχει "άγνοια"


Μια βοσνιακή ένωση γυναικών θυμάτων σεξουαλικής βίας στη διάρκεια του πολέμου (1992-95) κατάγγειλε σήμερα την "άγνοια" της αμερικανίδας ηθοποιού Αντζελίνας Τζολί
η οποία ολοκλήρωσε τα γυρίσματα μιας ταινίας που σκηνοθετεί και της οποίας το σενάριο έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στη Βοσνία.

"Η άγνοια της Αντζελίνα Τζολί έναντι των θυμάτων μας δίνει το δικαίωμα να ανησυχούμε και να έχουμε πολλές αμφιβολίες για το σενάριο", όπως εξελίσσεται η ιστορία στην ταινία , ανακοινώθηκε από την Ένωση '"Γυναίκες θύματα του πολέμου".

Η χολιγουντιανή ηθοποιός, που αυτή τη φορά έχει το ρόλο του σκηνοθέτη, ξεκίνησε τα γυρίσματα στην Ουγγαρία από τις αρχές Οκτωβρίου και μέχρι τα μέσα τρέχοντος μήνα.

Μετά από τα προβλήματα που της έβαλαν στην Βοσνία, λόγω της πίεσης που άσκησε η Ένωση γυναικών θυμάτων του πολέμου στις τοπικές αρχές, μόνο μερικά πανοραμικά πλάνα της ταινίας γυρίστηκαν στη Βοσνία, χωρίς την παρουσία της σκηνοθέτιδας, και όλο το άλλο φιλμ γυρίστηκε αποκλειστικά στην Ουγγαρία.

Το σενάριο αφορά μια ιστορία αγάπης στη διάρκεια του βοσνιακού πολέμου- ενός σέρβου δεσμοφύλακα σε στρατόπεδο κρατουμένων που προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατέψει τη μικρή αγαπημένη του, μια Μουσουλμάνα κρατούμενη.

Η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε να συναντηθεί με τις γυναίκες της Ένωσης για να τους ξεκαθαρίσει διάφορα πράγματα που κατά τη γνώμη της δεν κατάλαβαν για την ταινία της αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε, όπως και η πρόταση που έκανε να την επισκεφθεί αντιπροσωπεία της Ένωσης στην Ουγγαρία.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: