Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Liberty bar restaurant τώρα και στα Νότια


To γνωρίζεις από το 1998 ως «Liberty» στο Κολωνάκι και στο Μαρούσι, ενώ ως «Come Back» στην παραλία ήξερε καλά τη συνταγή για να μας ξεσηκώνει στους ρυθμούς του τα καλοκαίρια.

Σήμερα το Liberty κάνει το πιο δυναμικό του... come back στα Νότια προάστια, στην Γλυφάδα με σκοπό να δημιουργήσει το πιο οικείο στέκι με μοναδικές μουσικές, cocktail και με ένα μενού για φαγητό που μπορείς να ικανοποιήσεις τις αισθήσεις σου anytime και μόνο με 18-20€ το άτομο! O Αντώνης, ο σεφ ετοιμάζει από νωρίς το πιο ζουμερό burger και οι μυρωδιές της πίτσας, της ταλιάτας ή του σουφλέ καθώς διασχίζουν το μαγαζί αποκλείεται να μη σου «γαργαλίσουν» την περιέργεια αλλά και τη γεύση! Ο κατάλογος με τα κρασιά που θέλεις να πιείς, αλλά και κάποια πιο ιδιαίτερα που θέλεις να δοκιμάσεις σου δίνει όλες τις εναλλακτικές, ενώ το ποτό, απλό, special ή cocktail κυμαίνεται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Σε χαλαρή διάθεση – μια και τρως, χορεύεις όπου θέλεις - το Liberty δημιουργεί ξανά ανατροπές! Εμπνέεται από τα 20’s, τη δεκαετία της ποτοαπαγόρευσης με moto “Remember prohibition… it just didn’t work”! Οι δυο αρχιτέκτονες Λίλα Σαραντίτη (την ξέρεις από το Balux project house) και η Κάτια Τσούνη έχουν το know-how ενός μοναδικού στησίματος και το αποδεικνύουν με το αποτέλεσμα και τη φοβερή αισθητική τους.

Σε γκρι τόνους και φούξια πινελιές, με contrast τα ξύλινα δάπεδα και τα πάσα που φιλοξενούν βιβλία να δένουν σ’ ένα περιβάλλον «μαφιόζικο» και να κάνουν την ευχάριστη έκπληξη σε όσους έρχονται για πρώτη φορά!

Μόλις η νύχτα πέσει (από τις 8 και μετά) το Liberty φωτίζεται και παίρνει το φούξια χρώμα που θα συνοδεύσει χωρίς αναστολές τις παρεΐστικες βραδιές του χειμώνα!

Info: Φοίβης 17, Γλυφάδα, 210-8943856

Πηγή: myself.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: