Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Η σύγκρουση «ποιότητας» αρχίζει


Η Νάντια Μπουλέ από τη μία και η Ευγενία Μανωλίδου από την άλλη θα παρουσιάζουν τις εκπομπές μαγειρικής του ANT1 και του MEGA αντίστοιχα.


Η μία έκανε στροφή στο τραγούδι και μάλιστα το ποιοτικό και η άλλη είναι γνωστή για τις κλασικές σπουδές της στη μουσική, το πιάνο και αυτοαποκαλείται μορφωμένη.

Η «σύγκρουση» θα είναι μετωπική και θύματα θα υπάρξουν πολλά. Η Νάντια μίλησε στην «Πρωινή Μελέτη» για τον ανταγωνισμό, τις φήμες που τη θέλουν να έχει πάρει τη δουλειά με βύσμα και τις προσωπικές επιδόσεις της στην κουζίνα.

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να το βλέπετε ανταγωνιστικά, γιατί απλά το Master Chef και το Top Chef δεν προβάλλονται καν τις ίδιες ώρες… Δεν θα μπω σε ανταγωνισμό με την Ευγενία Μανωλίδου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Μαγειρεύω ερασιτεχνικά. Παραείναι απλές οι δικές μου μαγειρικές όμως, μπροστά σε αυτά που θα γίνονται στο Top Chef». Έτσι και αλλιώς, η παρουσίαση λίγο έχει να κάνει με τη μαγειρική.

Ενώ για το πώς πήρε τη δουλειά: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία», no comment δηλαδή.
Πηγη:zougla.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: