Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η μεγάλη μάχη του Μάικλ Ντάγκλας με τον καρκίνο...

«O καρκίνος δεν νοιάζεται πόσα Οσκαρ έχεις ή πόσους σκληρούς άνδρες έχεις υποδυθεί».
Το λέει ένας «σκληρός», που όμως είναι αποφασισμένος να δώσει μάχη για την επιβίωσή του και να την κερδίσει. Ο Μάικλ Ντάγκλας μιλά για την επάρατη νόσο που τον έχει χτυπήσει.

Ο διάσημος ηθοποιός είναι άλλωστε συνηθισμένος στις μάχες, αφού οι αντιξοότητες είναι συνώνυμο της καθημερινότητάς του εδώ και αρκετά χρόνια. Εκτός από την ασθένειά του, λίγο καιρό πριν κλήθηκε να αντιμετωπίσει και το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας, ενώ μεγάλο ήταν και το πλήγμα για εκείνον από τη φυλάκιση του γιου του.

Τίποτα, όμως, από αυτά δεν είναι ικανά να τον καταβάλλουν. «Τα παρατάνε μόνο οι δειλοί», δηλώνει σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «Mail on Sunday».

Αν και η θεραπεία που ακολουθεί είναι πολύ δύσκολη, δεν έχει μπει στην ψυχολογία του ασθενούς. Ξεκίνησε ήδη καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για τον αντικαρκινικό αγώνα, ενώ ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προώθησης της νέας του ταινίας, με τίτλο «Wall Street: Money Never Sleeps». Οι ρυθμοί του εξακολουθούν να είναι έντονοι, αν και παραδέχεται ότι το στρες έπαιξε ρόλο στον καρκίνο που εκδήλωσε.

Ενας παράγοντας που έκανε τον διάσημο ηθοποιό να φτάσει στα όριά του ήταν και η χρηματιστηριακή κατάρρευση του 2008. «Εχασα το 35% με 40% της περιουσίας μου. Ηταν σοβαρό. Ημουν σαν το ελάφι μπροστά στα φώτα του αυτοκινήτου. Δεν μπορούσα να κινηθώ. Δεν ήξερα τι να κάνω ούτε πώς να αξιοποιήσω τις συμβουλές που μου έδιναν» εξηγεί ο ίδιος.

Πάντως, αναγνωρίζει ότι η αντίστοιχη οικονομική κρίση της δεκαετίας του ’80 ήταν η αιτία που εκτοξεύτηκε η φήμη του, με την ταινία «Wall Street».


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΕΙΔΙΚΟΥΣ»

Ο Μάικλ Ντάγκλας «έχτισε» τον ρόλο του Gekko βασιζόμενος σε έρευνα που έκανε με τους πρωταγωνιστές της Γουόλ Στριτ. Πήγε στο «Shun Lee», το εστιατόριο όπου έγιναν γυρίσματα για την ταινία, και συνάντησε τον hedge fund μάνατζερ Τζιμ Χάνος, τον ελληνικής καταγωγής χρηματιστή που έκανε ολόκληρη περιουσία προβλέποντας την κρίση. «Με τον Ολιβερ Στόουν γνωρίσαμε επίσης τον Σαμ Γουάκσαλ, που μπήκε στη φυλακή το 2003 για απάτη» αποκαλύπτει ο ηθοποιός, δίνοντας να καταλάβουν όλοι πώς μπήκε στο πετσί του ρόλου του.


Πηγή:espressonews.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: