Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

Πιστοί αναγνώστες του Τρελού Γαϊδουριού καλησπέρα σας!
Σήμερα διεξάγεται η 1η μέρα της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Uefa Champions League.Σύμφωνα με τις δικές σας προβλέψεις δεν μπορούμε να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές στη βαθμολογία καθώς οι περισσότερες απόψεις συμφωνούν μεταξύ τους και λίγοι είναι αυτοί που θα ξεχωρίσουν προς την κορυφή ή προς τα κάτω ανάλογα τα αποτελέσματα.

Ας πάρουμε τα παιχνίδια με τη σειρά:

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
ΟΣΕΡ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Η νίκη των φιλοξενούμενων στα παραπάνω παιχνίδια είναι η προτίμηση των περισσότερων με την Μπάγερν Μονάχου να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό(86%). Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης συγκεντρώνει το 94%,αλλά αρκετοί είναι που το έχουν επιλέξει με διπλή ευκαιρία.

ΡΟΜΑ – ΚΛΟΥΖ
ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ – ΖΙΛΙΝΑ
ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Στους παραπάνω αγώνες οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο. Η Τσέλσι είναι το πρώτο φαβορί με καθαρό ποσοστό 86%.Από κοντά η Ρόμα με 80% και η Σπαρτάκ Μόσχας με 70%.

Τα δύο πιο αμφίρροπα παιχνίδια τα αφήσαμε για το τέλος. Τυχαίο?Δεν νομίζω!

ΑΓΙΑΞ – ΜΙΛΑΝ 2Χ
ΜΠΡΑΓΚΑ- ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ 1Χ

Οι περισσότερες διπλές υπάρχουν στην αναμέτρηση του Άμστερνταμ, συνολικά 26!Υπάρχει μια μικρή τάση για 2Χ αλλά όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά.
Στην Πορτογαλία οι διπλές είναι μόλις 4,αλλά υπάρχουν 20 καθαρές προβλέψεις για νίκη της Μπράγκα και 15 για να λήξει το ματς ισόπαλο ,σύνολο 35,υπάρχουν και 7 που πιστεύουν στους φιλοξενούμενους!!

Καλή επιτυχία σε όλους!!!


Επιμέλεια: Συντακτική ομάδα Τρελού Γαϊδουριού


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: