Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

3 jeans… 6 εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ!


Δεν χωράει αμφιβολία ότι το jean είναι από τα πιο αγαπημένα μας ρούχα! Άνετο και κομψό, μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα χωρίς πολλή σκέψη για στιλιστικά λάθη!
Ωστόσο, υπάρχουν κάποια σημεία που θα πρέπει να προσέξεις τόσο για το στιλ του jean που θα επιλέξεις να φορέσεις, όσο και για το πώς θα κάνεις κάποιους συνδυασμούς, ώστε να δείχνει περισσότερο κομψό πάνω στο δικό σου σώμα!

Παρακάτω, λοιπόν, έχω επιλέξει 3 διαφορετικά jeans σχηματίζοντας 2 ξεχωριστά look με το καθένα, για να σου δείξω τους καλύτερους στιλιστικούς συνδυασμούς σε κάθε περίπτωση!

1. Τα skinny jeans



Τα skinny jeans επιτρέπονται μόνο στις πιο αδύνατες σιλουέτες, γιατί «εκθέτουν» το γυναικείο σώμα! Το πρωί σε πιο χαλαρό ύφος, ένα skinny jean θα το συνδυάσεις ιδανικά με μία μακριά πουκαμίσα! Το καρώ πουκάμισο μας αρέσει γιατί είναι στη μόδα και δίνει ωραίο στιλ, ακόμα και όταν συνδυάζεται πάνω από ένα tank top! Ένα ζευγάρι άνετα converse θα ολοκληρώσουν την εικόνα σου!

Για πιο βραδινές εμφανίσεις – ανεπίσημες πάντα – συνδύσε το ίδιο jean με ένα μπλουζάκι με σχέδια ή διακοσμημένο με πέτρες που θα φτάνει όμως μέχρι λίγο πιο κάτω από τη μέση σου! Ένα σακάκι θα σου δώσει extra κομψότητα, ενώ θα ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι ψηλά booties ή peep toe γόβες!

Don’ts!  Απόφυγε τα κοντά μπλουζάκια με ένα skinny παντελόνι! Το μυστικό είναι να επιλέξεις αυτό που δεν θα εκθέτει τη μέση σου!

2. Τα boyfriend’s jeans



Τα jeans δηλαδή που είναι σε πιο φαρδιά φόρμα! Ταιριάζουν στις περισσότερες σιλουέτες, ενώ εσύ που δεν διαθέτεις ύψος θα πρέπει να το αποφύγεις!

Για τις πρωινές εμφανίσεις, συνδύασε ένα boyfriend’s jeans με ένα ριχτό τοπ όχι όμως πολύ μακρύ! Ολοκλήρωσε την εικόνα σου με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Για το βράδυ, ένα εντυπωσιακό μπλουζάκι και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες peep toe γόβες θα δώσουν άλλη εικόνα στο jean σου! Επένδυσε σε αξεσουάρ!

Dont’s! Πρόσεξε το μάκρος του παντελονιού σου! Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να κρύβει τα παπούτσια σου!

3. Τα jeggings



Ή αλλιώς τα jean που μοιάζουν με κολάν. Εάν έχεις περιττά κιλά, θα το αποφύγεις ή θα προτιμήσεις κάποιο σε μαύρο χρώμα! Για πρωινές βόλτες, θα το συνδυάσεις με ριχτά tops και θα το φοράς μέσα από τα flat booties σου! 

Για το βράδυ, δώσε περισσότερο glamour αίσθηση με ένα fashionable tshirt και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα booties! Απόφυγε τα πολλά αξεσουάρ, ενώ περιορίσου σε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι ή μια σειρά από βραχιόλια!

Dont’s! Και πάλι όχι στις πολύ στενές και κοντές μπλούζες που εκθέτουν μέση και κοιλιά!
Πηγη:zougla.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: